01 / 05 / 2024

konyaaltı yurt yapım işi

konyaaltı yurt yapım işi

Akdeniz Üniversitesi Konyaaltı Pınarbaşı Mahallesi'nde öğrenci yurdu ve sosyal tesis yapım işi irtifak hakkı tesisini 30 Mart tarihinde ihaleye çıkartıyor.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Trabzon Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacak!

Trabzon’un Arsin İlçesi Belediye Başkanı Erdem Şen yaptığı açıklamada Arsin Yatırım adasının yolunda gittiğini ve Bakan Süleyman Soylu’nun konunun takipçisi olduğunu söyledi. Şen, Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacağının da müjdesini verdi.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

TOKİ Karacabey'de 336 kişilik yurt yapımında sona geldi!

Karacabey'de TOKİ tarafından yapılan 336 kişi kapasiteli öğrenci yurdunda sona gelindi. Şu anda son rötuşlan yapılan yurt, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde inşa edildi.

Batman'da 1080 öğrenci için yurt yapıldı!

Batman'da özel sektörün yaptığı 1080 öğrenci kapasiteli yurt, yaklaşık 20 milyon TL'ye mal oldu. Yurdun yapımını üstlenen EMN firması 6 katlı binayı 11 ayda tamamladı.

İSMEP yurt ve okul yapımı ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak okul ve yurtlarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Torunlar Grup Amasya Taşova'ya 350 kişilik yurt yapıyor!

Taşova'nın iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun 350 kişilik Kız-erkek öğrenci yurt yapıyor. İş Adamı Bedir Torun ve Oğulları yurt için yatırım yapma kararı alarak yurt sorunu çözdü.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 500 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

konyaaltı yurt yapım işi Haberi

konyaaltı yurt yapım işi

ÖĞRENCİ YURTLARI VE SOSYAL TESİSLERİ YAPIM İŞİ İRTİFAK HAKKI TESİSİ İHALE EDİLECEKTİR


Akdeniz Üniversitesinden:


MADDE 1 - İhale konusu taşınmaz malın niteliği, yeri miktarı

İli                               :  Antalya

İlçesi                          :  Konyaaltı

Mahalle / Köyü          :  Pınarbaşı Mahallesi

Ada No                      :  20396

Parsel No                   :  3 (İfraz sonrası Değişecek)

Niteliği                       :  Tarla

Alanı                          :  1.880.128,87 m2 (Yaklaşık...