11 / 05 / 2024

konyaaltında kaç köy mahalleye dönüşecek

konyaaltında kaç köy mahalleye dönüşecek

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamlığı' na vekalet eden Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can ile yasa kapsamında mahalleye dönüşecek 10 köyün muhtarlarıyla toplantı yaptı...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Sanayi üretimi Mayıs ayında aylık yüzde 1,1 artarken, yıllık yüzde 0,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, sanayi üretim endeksi, Mayıs ayında aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 0,2 düşüş gösterdi.

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

Gaziantep Nurdağı'nda depremzedeler köy evlerine yerleşti! Bakan Kurum köy evlerinin videosunu paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı ilçesinde inşası tamamlanan ve depremzedelerin yerleştiği köy evlerinin fotoğraflarını paylaştı. Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamada da bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları Mart'ta yıllık yüzde 132,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Mart ayında aylık yüzde 5,4 ve yıllık yüzde 132,8 artışla 809,3 seviyesinde gerçekleşti.

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020? AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Çin'de yeni konut fiyatları Ağustos'ta aylık yüzde 0.58 arttı!

Çin'de yeni konut fiyatları Ağustos ayında aylık yüzde 0.58 artarak bir önceki aydan daha yavaş büyüme gerçekleştirdi.

Tatil anlayışı köy konseptine geçiyor!

Ege'nin sakin yöreleri, tatilini kalabalık sahiller yerine taş evler, çiçekli bahçeler ve köy atmosferinde geçirmek isteyenleri ağırlıyor. İzmir'e yaklaşık 110 kilometre uzaklıkta bulunan Salman Mahallesi'nde tarihi Rum yapılarında tatilinizi köy evinde geçirebiliyorsunuz.

Çin'de yeni konut fiyatları Mart'ta aylık yüzde 0.61 arttı!

Çin'de yeni konut fiyatları Mart ayında aylık yüzde 0.61 artış kaydederek bir önceki aydan daha fazla büyüdü.

konyaaltında kaç köy mahalleye dönüşecek Haberi

konyaaltında kaç köy mahalleye dönüşecek


Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamlığı'na vekalet eden Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can ile yasa kapsamında mahalleye dönüşecek 10 köyün muhtarlarıyla toplantı yaptı.


Konyaaltı İlçe Devir Tasviye ve Paylaştırma Komisyonu Toplantısı ile 30 Mart Pazar günü tüzel kişiliklerini kaybedecek köylerin malları tespit edildi. Muhittin Böcek, söz konusu yasa gereğince mahalle olacak köy muhtarlıklarının taşınır-taşınmaz tüm mal varlıklarının Konyaaltı Belediyesi ve ilgili kurumlara geçeceğini bildirdi. 


Konyaaltı ilçe sınırlarında olup mahalleye dönüşecek köyler şunlar: Hisarçandır, Yarbaşçandır, Hacısekililer, Çitdibi, Akdamlar, Geyikbayırı, Çağlarca, Aşağıkaraman, Üçoluk ve...