12 / 05 / 2024

Konyada evde çıkan yangın

Konyada evde çıkan yangın

Konya'da kullanılmayan boş evden yükselen alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şair Rasih Sokak'ta, bir süredir kullanılmayan iki katlı evde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara yeniden zam yapılacağının açıklanmasından sonra sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı?

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara verilen zam müjdesinin ardından sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Zam yapılacak mı? 

Sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL yapılacağını duyurdu. Bunun ardından sosyal yardımlara zam yapılıp yapılmayacağı gündem oldu. Peki sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam şoku! Şimdi tek tek bu rakamlara bakın! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olduğunu açıkladı. Bunun ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelecek mi? 

Satın alınan evde gizli ayıp varsa ne yapılmalı?

Gayrimenkul satın alırken görülecek ayıplar açık ayıptır, kullanmaya başladıktan sonra ortaya çıkan ayıplar ise gizli ayıp. Peki satın alınan evde gizli ve açık ayıp varsa ne yapılmalı?

Ağrı'daki Kan ailesi yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor!

Ağrı'da mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı evde zor şartlarda yaşayan 3 kişilik Kan ailesi, evlerinin, devletin ve hayırseverlerin desteğiyle büyütülüp onarılmasıyla birlikte sıcak yuvaya kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Akmerkez GYO'dan 'evde kalın' uyarısı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, sağlık yetkililerinin aldığı tedbirler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "evinizden çıkmayın" yönlendirmeleri doğrultusunda   tüm çalışanlarına evde kalın uyarısı yaptı. 

Antalya'da ev yangını!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 11 kişilik Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında, ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Suriyeli aile eşyalarını kurtarmak için büyük mücadele verdi.

Ordu'da yangın: 2 ölü

Ordu'nun Ulubey ilçesinin Sayacabaşı Mahallesi'nde, Dursun Mehmet Köksal (85) ile yatağa bağımlı olan eşi Hüsnihan Köksal'ın (85) yaşadığı evde çıkan yangında karı koca hayatını kaybetti.

Konya'da 200 yıllık tarihi ev yandı!

Kullanılmayan 200 yıllık tek katlı bir evde çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Ev sahibi "Tinerciler girip çıkıyordu. Ne kadar uğraştıysak baş edemedik. En sonunda yaktılar" dedi.

Kayseri'de ev yangını!

Kocasinan ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, dumandan etkilenen 7 Suriyeli tedavi altına alındı. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

Konyada evde çıkan yangın Haberi

Konyada evde çıkan yangın

Konya'da kullanılmayan boş evden yükselen alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü.


Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şair Rasih Sokak'ta, bir süredir kullanılmayan iki katlı evde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.


Evin alevler içinde kaldığını gören mahalle sakinleri, itfaiye ve polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sokak içerisine park edilmiş araçlar nedeniyle yangına müdahale edemedi.


Mahalle sakinlerine ait araçların kaldırılmasının ardından sokağa giren ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Çalışmalar sırasında zaman zaman çökmeler meydana geldi.


Yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar...