02 / 05 / 2024

konyadaki prestij caddeler

konyadaki prestij caddeler

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tüm ilçe merkezlerinde birer prestij cadde yapımını başlattıklarını belirterek, 28 ilçe merkezindeki yollar için yapılan ihale tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

Eyüp'e prestij cadde müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca Eyüp'ün geleceğine yön verecek, yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla birlikte ulaşım ve prestij caddeler gibi hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

Konya Çumra’ya 8 milyonluk prestij caddeler!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’da yaptığı prestij cadde çalışmalarında 3 caddeyi tamamlayarak hizmete açarken 3 caddede çalışmalara devam ediyor. Altyapısı, refüjü, tretuvarları ile örnek olan caddelerin maliyeti 8 milyon 260 bin lira.

Konya Tuzlukçu prestij caddelerine kavuştu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu’da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

Talatpaşa Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mayıs ayında yoğun bir programla Kağıthanelilerin hizmetine sunulacak yeni parklar, bağlantı yolları, mahalle konakları, prestij caddeler, gençlik ve eğitim merkezlerinin açılışları ‘Talatpaşa Mahalle Konağı, Otopark ve Çocuk Oyun Parkı’ ile start aldı.

Kırcami'deki konutlar 8 ve 12 katlı olacak!

Milliyet Akdeniz'in elde ettiği imar planına göre Kırcami'de 45, 60 ve 120 metre genişliğinde prestij caddeler bulunacak. Kişi başına ortalama yeşil alan miktarı 20 metrekare, konutlar 8 ve 12 kat olacak.

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri fiyat listesi!

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Beylikdüzü Prestij Park fiyat listesi!

Beylikdüzü Prestij Park fiyat listesi 129 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bak Yapı Prestij Park projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri daire fiyatları!

Toplamda 765 adet daireden meydana gelen Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri daire fiyatları için haberimizi okumanız yeterli...

Rüya Prestij Evleri'nde 2+1 daireler 150 bin TL!

Rüya Prestij projesi Pusula İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Rüya Prestij Evleri'nde 2+1 daireler 150 bin TL...

Beylikdüzü Prestij Park görselleri!

Beylikdüzü Prestij Park görselleri projeyi merak edenler için haberimizde yayınlanıyor. Prestij Park projesinde daire teslimleri Aralık 2014'de yapılacak...

konyadaki prestij caddeler Haberi

konyadaki prestij caddeler


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe yatırımlarını başlatarak ilçe sakinleriyle buluştuğu İlçe Meclisi programlarına Altınekin, Sarayönü ve Kadınhanı’nda devam etti.

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Hüsniye Erdoğan, Muhammed Uğur Kaleli, Hacı Ahmet Özdemir, Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kadınhanı Belediye Başkanı Memet Nuri Ödük, Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri, Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı programlarda Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve ilçe yatırımlar değerlendirilerek talepler alındı.


BAŞBAKAN ŞEHRİ OLMAK ÖNEMLİ


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şehri olan Konya’nın özel bir misyonu bulunduğunu belirten Başkan Akyürek, “Konya’da doğmuş, büyümüş, Konya’nın değerlerini temsil eden bir başbakan Türkiye’yi yönetiyor. Bu Konya için tarihi bir fırsat. Şehrin her yerinde dört bir koldan yatırımlar devam ediyor. Konya,...