07 / 05 / 2024

Konyalı Ali Bey Caddesi

Konyalı Ali Bey Caddesi

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçenin en önemli arterlerinden biri olan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde yenileme çalışmasını hayata geçireceğiz. Geyve’ye hayırlı olsun” dedi.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Bey Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bey Dekorasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Ali Özsoy tarafından kuruldu.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ajsu ve Kalender Kamik ortaklığında kuruldu. 

Kutluğ Ataman'ın Erzincan'daki evine iki ödül!

Ünlü yönetmen Kutluğ Ataman’ın Erzincan’da kurduğu Mehmet Ali Bey Palangası’nın içine yapılan Erginoğlu & Çalışlar imzalı ev, iki uluslararası mimari ödüle layık görüldü.

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat!

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey projesi 7 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükselen Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat 89 bin TL'den başlıyor.

Residence Hacı Ali Bey fiyatları!

Düzce Residence Hacı Ali Bey projesi toplam 300 daireden meydana geliyor. 30 bin TL peşinatla kira getirili daire fırsatının sunulduğu Residence Hacı Ali Bey fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat!

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat listesi 89 bin TL'den başlıyor. Suev İnşaat'ın projesi Residence Hacı Ali Bey'de 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Duygu Su Gülpınar’dan Ali Ağaoğlu eleştirilerine yanıt!

Geçtiğimiz yazdan beri Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Duygu Su Gülpınar’dan aşk eleştirilerine yanıt geldi... ‘Ben Ali Bey’i sizin gibi şaşaalı görmüyorum’ diyen 23 yaşındaki balerin, ekledi: ‘Beni eleştirenler, Ali çağırsa koşa koşa giderler!

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Konyalı Ali Bey Caddesi Haberi

Konyalı Ali Bey Caddesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisi Geyve’de hayata geçiriliyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ilçe ulaşımında önemli bir yeri bulunan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde büyük beğeni kazanacak bir çalışmayı hayata geçireceklerini ifade etti.

CADDE SİL BAŞTAN

Projenin ihalesine çıkıldığını da kaydeden Oktar, “Geyve’de SASKİ tarafından önemli altyapı çalışmaları gerçekleştirilmiş, bu kapsamlı çalışmaların ardından ilçemizin tüm mahallelerine sıcak asfalt atılmıştı. Konyalı Ali Bey Caddesi de gerek altyapı gerekse de asfalt konusunda tüm hizmetlerle buluşmuştu. Şimdi ise sırada arterin yürüyüş yollarını baştan aşağı yenilemek var. İhalemiz sonlandı. Kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisini Geyve’de hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

GEYVE’YE HAYIRLI OLSUN

Bölgede 11 bin metrekarelik baskı beton çalışması gerçekleştirileceğini de...