07 / 05 / 2024

kooperatif sitesi

kooperatif sitesi

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tasfiye olmuş kooperatif sitesi kiraya verilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi'nde yeni işyerlerine ihtiyaç var!

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sitedeki doluluk oranının şu anda yüzde 400 civarında olduğunu ve bu oranın her geçen gün arttığını söyledi. Bin 500 işyerinin bulunduğu sitede işyerlerinin bölündüğü kaydeden Arslan, bu sayının toplamda 6 bine çıktığını dile getirdi.

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

Rize Küçük Sanayi Sitesi seneye tamamlanacak!

Rize'nin Çiftekavak mahallesinde yapımı devam eden küçük sanayi sitesi için 15 yıl hisse almakla uğraştıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu, "85 dönüm arazı için 2 bin 860 kişiden hisse almak zorunda kaldık" dedi.

Tasfiye olmuş kooperatif sitesi kiraya verilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tasfiye olmuş kooperatif sitesi kiraya verilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Tire Küçük Sanayi Sitesi büyüyor!

Tire Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nde yatırım bayramı yaşanıyor. 32 yıl önce küçük ve orta ölçekli esnafın bir araya gelerek kurduğu kooperatif, siteyi büyütme kararı aldı.

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'nin tapuları teslim edildi!

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

Çermik Küçük Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yapılması için büyük uğraş verilen küçük sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarında sona gelindi. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Kazan, hafriyat çalışmalarının yüzde 80'nin bittiğini belirtti.

Sivas Seyfebeli Sanayi Sitesi ne zaman tamamlanacak?

Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi basın toplantısıyla tanıtıldı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, sanayi sitesi için bir kooperatif oluşturduklarını belirterek bu projenin 10-15 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Çandarlı Kooperatif Sanayi Sitesi dükkanları satışa çıktı!

Çandarlı liman Bölgesi’ndeki Kooperatif Sanayi Sitesi’nde üye kayıtları başladı. Kâr marjı olmadan kooperatif tarafından yapılan dükkânlar maliyetinden; “150.000 TL” den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Kuzey Ege Sanayi Sitesi'ne kayıtlar başladı!

Çandarlı Liman Bölgesi’ndeki Kooperatif Sanayi Sitesi’nde üye kayıtları başladı. Kooperatif tarafından yapılan dükkânlar kâr marjı olmadan maliyetine 150.000 TL.den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Şanlıurfa Galericiler Sitesi'nde inşaat aşamasına geçiliyor!

Oto Alım Satımcılar Sitesi Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt: 'Proje öncesi arsanın düzleştirme çalışmalarını tamamladık. Yol, su ve elektrikle alakalı altyapı işleri için Büyükşehir'den destek istedik. İnşaata yakın bir zamanda başlayacağız’ dedi

Bodrum Hukukçular Sitesi'nde 125 bin TL'ye! İcradan!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Bitez Köyü, Balcılar Mevkii, 34 cilt, 3295 sahife, 1487 ada, bin 950 metrekare arsa nitelikli arsa üzerinde ki Hukukçular Sitesi C Blok zemin kat 2 nolu konutu satışa sunuyor

Nilcan Sitesi 'nde 405 bin TL 'ye icradan satılık ev!

Kartal 1. İcra Müdürlüğü Nilcan Sitesi B Blok"ta bulunan 180 metrekarelik daireyi 405 bin TL bedelle satışa çıkardı

kooperatif sitesi Haberi

kooperatif sitesi

Kooperatifimiz dört bloktan oluşan sitemizi kurdu, tasfiye oldu. Tasfiye sonucu her bloğun yöneticisini blokların oyu ile müteşebbis heyeti olarak seçtik. Bunlar ortak alanları kiraya verebilir mi? Seçim 2014'te oldu. Bugüne kadar kat malikleri kurulu toplanmadı, toplanmış olması gerekmez miydi? 


Birkaç bloktan oluşan bir siteden söz ettiğimizde blok yapıların yönetimi ile sitenin yönetiminden de söz etmemiz gerekir. Blok yönetimi blok bazında yapılan kat malikleri kurulunca seçilen yönetici tarafından yerine getirilir. Site yönetimi ise aslında yine tüm kat malikleri kurulundadır ama yönetim planı ile blok yöneticilerinden oluşan heyete bırakılır, adı da Toplu Yapı Temsilciler Kuruludur. Sizinki de böyle. Ama siz müteşebbis heyet demişsiniz, neden böyle bir ad koyma ihtiyacı doğdu bilemiyorum. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu sitenin ortak alanlarını yönetir, gerekiyor ise kiralama...