20 / 05 / 2024

Koordinat Çayyolu iletişim bilgileri

Koordinat Çayyolu iletişim bilgileri

Toplam 427 daireden meydana gelen Koordinat Çayyolu YP İnşaat fiyatları 464 bin TL'den başlayarak değişiyor. YP İnşaat'ın Koordinat Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda yer alıyor.

Koordinat Çayyolu projesi ödeme planı!

Toplam 427 daireden meydana gelen Koordinat Çayyolu projesinde teslimlerin 2018 yılında sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Emlak Konut kampanyasına katılan Koordinat Çayyolu projesi ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Koordinat Çayyolu iletişim!

Ankara Çayyolu'nda 30 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede 16 katlı üç blok ve 8 katlı yatay bloklar bulunuyor. Koordinat Çayyolu iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ankara Koordinat Çayyolu satış ofisi!

Ankara Koordinat Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koordinat Çayyolu projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

Ankara Koordinat Çayyolu’nda dev kampanya için son günler!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim merkezlerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda 1 Ağustos ‘tan bu yana devam eden kampanyada geri sayım başladı.

Koordinat Çayyolu sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent Ankara’nın en seçkin yerleşim bölgelerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu, sunduğu sosyal yaşam olanakları ve konut alternatifleriyle de dikkati çekiyor.

Koordinat Çayyolu'nun konut kampanyasına yoğun ilgi!

Emlak Konut GYO ve YP İnşaat işbirliği ile Ankara’nın en seçkin yerleşim bölgelerinden Ümitköy’de yükselen Koordinat Çayyolu Projesi yeni kampanyanın ardından ziyaretçi akınına uğradı.

Koordinat Çayyolu Evleri iletişim!

Koordinat Çayyolu Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. YP İnşaat imzasını taşıyan Koordinat Çayyolu Evleri projesinde yaklaşık 400 konutun yapılması planlanıyor...

Çayyolu Sierra Yaşamkent iletişim!

Çayyolu Sierra Yaşamkent iletişim için 0312 217 62 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri minimum 61 metrekare olarak dizayn edilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Elmar Towers iletişim!

Elmar Towers iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde inşa edilecek.

Vialand AVM adres ve iletişim!

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi ile hayata geçirilen Vialand AVM adres ve iletişim detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Koordinat Çayyolu iletişim bilgileri Haberi

Koordinat Çayyolu iletişim bilgileri


Toplam 427 daireden meydana gelen  Koordinat Çayyolu  projesi 16 katlı üç blok ve 8 katlı yatay bloklar şeklinde yükseliyor. 


 Ankara Çayyolu'nda konumlandırılan Koordinat Çayyolu projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin alanları 58 ila 250 metrekare arasında dizayn ediliyor. 


Koordinat Çayyolu YP İnşaat fiyatları!


1+1 464 bin TL'den

2+1 536 bin TL'den

3+1 790 bin TL'den

4+1 960 bin TL'den 

5+1 daireler 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor.


Koordinat Çayyolu projesinde 31 Mart 2017 tarihine kadar yüzde 5 peşinat vererek, vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay vadeli ödemeler yapılıyor.


2018 yılında sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Koordinat Çayyolu projesinde daire sahiplerine fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar sağlanıyor. Proje 30 bin metrekare alanda hayata...