27 / 04 / 2024

Koordinat Çayyoludev kampanya

Koordinat Çayyoludev kampanya

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim merkezlerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda 1 Ağustos ‘tan bu yana devam eden kampanyada geri sayım başladı.

Koordinat Çayyolu’nda 0 faiz avantajı!

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vadeli kampanya fırsatı sunuluyor..

Emlak Konut Koordinat Çayyolu’nda 84 ay 0 faizle!

Ankara Koordinat Çayyolu projesinde ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut önderliğinde yeni yıla özel “yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vade”li “çok özel” kampanya başlatıldı.  

Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri!

YP İnşaat imzasıyla yükselen Koordinat Çayyolu Konutları 2018 yılında teslim edilecek. Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri kapsamında uygulanan kampanya için son gün 31 Ekim...

Koordinat Çayyolu'nda Ocak 2019'da ödemeli kampanya!

YP İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde Ocak 2019'da ödemeli kampanya 31 Ekim'de sona erecek.

Koordinat Çayyolu’nun yüzde 32'si satıldı!

Koordinat Çayyolu’nda, Emlak Konut GYO’nun başlattığı dev kampanya ve YP İnşaat’ın sunduğu cazip ödeme seçenekleriyle konutların yüzde 32‘si 4 ay gibi kısa sürede satıldı.

Koordinat Çayyolu'nda satışların yüzde 30'u tamamlandı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde, 31 Aralık’ta son bulacak kampanya ile ilgili sosyal medya videosu hazırlandı.

Ankara Koordinat Çayyolu’nda dev kampanya için son günler!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim merkezlerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda 1 Ağustos ‘tan bu yana devam eden kampanyada geri sayım başladı.

İnşaat sektörü 2014’te kampanya atağına başladı!

2013’ ü rekor satışla kapatan inşaat sektörü 2014’ te kampanya atağına başladı. Artan konut konut kredi faizine karşı faizleri sabitleyen şirketler, peşinatları erteledi, vadeleri uzattı.

İnşaat sektörü 2014’te kampanya atağına kalktı!

2013’ ü rekor satışla kapatan inşaat sektörü 2014’ te kampanya atağına başladı. Artan konut konut kredi faizine karşı faizleri sabitleyen şirketler, peşinatları erteledi, vadeleri uzattı...

Caprice Gold Maldivler son kampanya!

Caprice Gold Maldivler son kampanya kapsamında 2 yıl öde 5 yıl kal, 3 yıl öde 15 yıl kal, 4 yıl öde 40 yıl kal kampanyaları sunuluyor. Projede 600 oda ve 107 adet müstakil villa yer alıyor...

Faize karşı gayrimenkulde yeni kampanya atağı!

Faize karşı gayrimenkulde yeni kampanya ataklarına başladı. MERKEZ Bankası’ nın faiz arttırması, gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İnşaat firmaları, konut kredi faizlerinde yaşanan artışa karşı çözüm yolunu buldu.

Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor!

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi' nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin desteği ile Türkkızılay’ ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor. Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor.

Tchibo’da kahve makinelerinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Tchibo’nun her damak tadına uygun kahve lezzetlerini tek tuşla sunan Cafissimo kahve makinelerinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başlıyor. Tchibo, kahve makinelerinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya sunuyor...

Koordinat Çayyoludev kampanya Haberi

Koordinat Çayyoludev kampanya

Piyasaların hareketlenmesi için Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ve Koordinat Çayyolu’nda da uygulanan kampanya 31 Aralık’ta sona eriyor. 


Emlak Konut GYO ve YP İnşaat işbirliğiyle inşa edilen Koordinat Çayyolu’nun, proje başlangıcından bu yana Ankaralılar’ın büyük ilgisini çektiğini anımsatan YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, “Koordinat Çayyolu, yaşam standartlarını yükselten özellikleri kadar, sunduğu ödeme seçenekleriyle de konut alıcısının dikkatini çekti. Ön lansman sürecinde çok ciddi talep aldığımız projemizde, Emlak Konut GYO’nun özel kampanyası da konut alıcısının çok hoşuna gitti. Kısa sürede önemli bir satış başarısına ulaştığımız Koordinat Çayyolu, bölgenin en çok konuşulan projelerinden oldu” dedi.


Çankaya, kampanyada artık son aya girildiğinin altını çizerek, şunları söyledi:

“Sınırlı sayıdaki konutlar için uyguladığımız ödeme kampanyası 31 Aralık’ta sona erecek. Konut alıcısı TÜFE’ye endeksli ya...