29 / 04 / 2024

köprü ihalesi süresi

köprü ihalesi süresi

Özelleştirme Bakanlığı köprü ve otoyollar üzerindeki tesis, merkez ve birimlerin özelleştirilmesine ilişkin açılan ihalede son teklif verme tarihini uzattı

Çiftçiler dikkat! Düşük faizli kredinin süresi uzatıldı!

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma son tarih süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak değiştirildi. İşte haberin detayları…

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile seyahat süresi 1 saat 20 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya, yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya inecek." dedi.

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü’nde kule temel betonu atıldı!

Daelim-Limak- SK-Yapı Merkezi Ortak Girişimi tarafından 16 yıl 2 ay 12 gün işletme süresi teklifi ile kazanılan 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ceyhun Çorbacı, yeni Taşköprü Otobüs Terminali inşaatını inceledi!

Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, yapımı devam eden Yeni Taşköprü Otobüs Terminali’ni inşaatını inceledi..

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Kastamonu Taşköprü otobüs terminaline kavuşuyor!

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Kastamonu Taşköprü Otobüs Terminali ihaleye çıkıyor!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek otobüs terminali projesi ihaleye çıkıyor. Projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde ilk kazma 18 Mart'ta vurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, dün ihalesi gerçekleştirilen Çanakkale 1915 Köprüsü'nün 10,5 milyar dolarlık proje olduğunu belirterek, "İnşallah bu sene 18 Mart'ta bu köprüye ilk kazmayı vurmak istiyoruz" dedi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi için son 10 gün!

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesi 10 gün sonra 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek… AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesinin 26 Ocak Perşembe günü yapılacağını bildirdi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi 26 Ocak'ta!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında ihale edilecek. İhalesi 26 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

köprü ihalesi süresi Haberi

köprü ihalesi süresi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) sorumluluğunda olup, yapım, bakım, onarım ve işletimini üstlendiği, bağlantı yolları ile bazı otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri üzerindeki tesis, merkez ve birimlerin özelleştirilmesine ilişkin açılan ihalede son teklif verme tarihini uzattı.


Resmi Gazete’nin Artırma, Eksiltme ve İhale İlanlarında yer alan duyuruya göre, ÖİB tarafından, Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğunda olup, yapım, bakım, onarım ve işletimini üstlendiği, bağlantı yolları ile Edirne–İstanbul–Ankara Otoyolu, Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu, Toprakkale–İskenderun Otoyolu, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu, İzmir-Çeşme Otoyolu, İzmir-Aydın Otoyolu, İzmir ve Ankara Çevre Otoyolu, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Çevre Otoyolu ve bunlar üzerindeki hizmet tesisleri, bakım ve işletme tesisleri, ücret toplama merkezleri ve diğer mal ve hizmet üretim birimleri ile varlıkların (OTOYOL), tek...