04 / 05 / 2024

köprübaşı meydan projesi

köprübaşı meydan projesi

Ordu’nun Altınordu ilçesinde şehri adeta ikiye bölercesine akan Bülbül Deresi üzerinde planlanan meydan projesinin hafta içinde ihalesinin yapılacağı açıklandı.

Ordu Köprübaşı'na meydan müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Süleyman Felek Caddesi’nin yayalaştırılması kapsamında Barbaros Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Köprübaşı mevkiine meydan yapacaklarını söyledi.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonucu 2020...

TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020!

TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020, Köprübaşı TOKİ 2020 kazananlar listesi...

TOKİ Manisa Köprübaşı kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesindeki dairelerin kura çekimleri bugün yapılacak. saat 10:00'de çekilecek.

Manisa Köprübaşı TOKİ kura çekimi 2020 yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kuraları yarın saat 10:00'de çekilecek.

köprübaşı meydan projesi Haberi

köprübaşı meydan projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Köprübaşı mevkisinde köprünün her iki tarafında derenin üzerini kapatarak Altınordu’ya yeni bir meydan kazandırılacağını belirtti. Başkan Enver Yılmaz, “Köprübaşı Camisi’nin de dahil olacağı bu alanda yeni bir çevre düzenlemesi yaparak vatandaşlarımız için ortak yaşam alanı oluşturacağız” dedi.


Yılmaz, ihalenin hafta içinde yapılacağını belirterek, “Süleyman Felek Caddesi’ni trafiğe kapatmıştık. Halen yayalaştırma çalışması sürüyor. Köprübaşı mevkisinde uygulayacağımız projenin bu hafta içinde ihalesini yaparak iki projeyi birbirine entegre olabilecek nitelikte inşa edilecek. Her iki çalışma tamamlandığına ortaya çok güzel bir yaşam alanı çıkacak” diye...