01 / 07 / 2024

koray ergür

koray ergür

ABD’de satın aldığı gökdelenlerdeki yangın söndürme sistemlerini tamir ettirmeyen Türk emlakçı Koray Ergür, cezaevine gönderildi...

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Levent Ataer tarafından kuruldu.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

koray ergür Haberi

koray ergür

San Francisco şehrinde emlak yatırımcılığı yapan Koray Ergür (49), Ohio Toledo'da satın aldığı tarihi “Spitzer” ve “Nicholas” gökdelenlerinde İtfaiye departmanı tarafından uyarılmasına rağmen, yangın söndürme sistemlerini tamir ettirmediği için çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine...