27 / 04 / 2024

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 



Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Dilek Çopur'un görevi sona erdi. Şirket, yeni Genel Müdür atamasını açıkladı. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Genel Müdür Ataması hakkında açıklama yaptı. 

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürlük görevini vekaleten yürütüyordu. Şirketten yapılan son dakika açıklamasında, Dilek Çopur'un görevinin sona erdiği belirtildi. 

Koray GYO Genel Müdürlük görevine Vehbi Ergin Öztürk atanmasına kararildi. 

Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş., Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. 

1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla Koray GYO Genel Müdürlük görevine atanan Vehbi Ergin Öztürk, Türkiye'nin tanınmış iş insanları arasında yer alıyor. 

Geniş bir eğitim ve iş deneyimiyle donanmış olan bir yönetici olarak uluslararası düzeyde iş deneyimine sahip olan Vehbi Ergin Öztürk, iyi derece İngilizce ile uluslararası düzeyde iletişim kurma becerisine sahip. 

İnşaat mühendisliği alanında eğitim alan Öztürk, Koray Grubu'nun faaliyetlerini yönlendiren ve stratejik kararlar alan bir yönetici olarak görev yaptığı projelere olumlu etkilerde bulunuyor. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 01.09.2023 tarihli 2023/47 sayılı kararı ile;

 Şirketimiz bünyesinde vekaleten Genel Müdürlük görevi yerine getiren Sn.Dilek Çopur'un görevi sona ermiş olup, boşalan Genel Müdürlük görevine Sn.Vehbi Ergin Öztürk atanmasına karar verilmiştir. 

        

 Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyrulur. 

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Koray GYO Erikli Evleri 1'in değeri açıklandı! 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap'ın değeri 331 milyon TL oldu!


Geri Dön