01 / 08 / 2024

Koray Kafadar düğün

Koray Kafadar düğün

Koray Kafadar ile Ömürcan Baykara çifti 22 Ağustos Cumartesi günü Cuma günü Büyükçekmece Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek olan nikah töreniyle dünya evine girecek.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Gültekin Bahar tarafından Maltepe'de kuruldu.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Koray Kafadar 22 Ağustos'ta evleniyor!

Koray Kafadar ile Ömürcan Baykara çifti 22 Ağustos Cumartesi günü Cuma günü Büyükçekmece Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek olan nikah töreniyle dünya evine girecek.

Yapı Kredi Çankaya projesi ile şehre dönüşüm trendini başlatıyor!

Yapı Kredi Çankaya projesi ile şehre dönüşüm trendini başlatıyor. Gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün en önemli oyuncularından Yapı Kredi Koray, Ankara Çankaya ile Ankaralıları yeniden merkeze taşıyacak.

Hilton Bakü Oteli, dün hizmete açıldı!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yatırımı ISR Holding, yapımı ise Koray Yapı Endüstrisi tarafından gerçekleştirilen Hazar Denizi manzaralı beş yıldızlı Hilton Bakü Oteli Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katıldığı törenle dün açıldı

Nevşehir'de Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiyor

Nevşehir'de 'Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşılıyor

Marmaris'teki otel inşaatı, konut projesine dönüştü

Marmaris'in İçmeler Beldesi'ndeki 5 yıldızlı otel inşaatı konut projesine dönüşecek

Zorlu Center'daki rezidanslar daireye dönüştü

Zorlu Center'daki Kule Rezidans'ta yer alacak rezidanslar, 150 ile 400 metrekare arasında değişen dairelere dönüştürüldü

Zeytinburnu kentsel dönüşümü gerçekleştiremedi!

Zeytinburnu'ndaki riskli binalar için geliştirilen deprem odaklı kentsel dönüşüm projesinde bir türlü 'toplumsal mutabakat' sağlanamadı

Kahvehaneler kafeteryaya dönüşüyor!

Kahveci esnafın bir kısmı iş yerini kapatmak zorunda kalırken bir kısmı çareyi "fast food" satarak kafeteryaya dönüşmekte buldu

Koray Kafadar düğün Haberi

Koray Kafadar düğün

Koray Kafarda ile Ömürcan Baykara çifti evleniyor. Çiftin nikahı 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00 Büyükçekmece Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Koray Kafadar ile Ömürcan Baykara çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...