01 / 08 / 2024

Koray Kafadar ömürcan baykara nikah

Koray Kafadar ömürcan baykara nikah

Koray Kafadar ile Ömürcan Baykara çifti 22 Ağustos Cumartesi günü Cuma günü Büyükçekmece Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek olan nikah töreniyle dünya evine girecek.

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Bağcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmet Domaç, Ali Kaya ve Ömürcan Domaç ortaklığında kuruldu.

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Koray GYO'nun Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Koray GYO'nun Ankara Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün KDV hariç pazar değeri 48 milyon 645 bin 827 TL, KDV dahil pazar değeri 57 milyon 402 bin 76 TL olarak belirlendi. 

Koray GYO, Loft Residance'taki 1 bağımsız bölümü 3.2 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi Loft Residance 2 Apt. N4  23 no'lu bağımsız bölümün KDV hariç 3 milyon 168 bin 317 TL (KDV dahil 3 milyon 200 bin) TL bedel karşılığında satış ve devir işlemi bugün gerçekleştirildi. 

Koray GYO kar payı dağıtacak mı?

Koray GYO'nun ilk yapılacak Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Yönetim Kurulu'nun 8 Kasım 2021 tarih ve 2021/39 sayılı kararı ile güncellenen Kar Payı Dağıtım Politikası yayınlandı. 

Koray GYO Loft Residence'taki bağımsız bölümü 3 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO'nun ekspertiz değeri KDV hariç 2.140.000 TL olan portföydeki İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi'nde yer alan Loft Residence 2 Apt. N4 43 no'lu bağımsız bölüm 2 milyon 970 bin 297 (KDV dahil 3 milyon) TL'ye satıldı. 

Koray GYO Elit Residence'taki bağımsız bölümü 6.5 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO ekspertiz değeri KDV hariç 5 milyon 200 TL olan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada 48 parsel 17.kat (Elit Residence) 42 no'lu bağımsız bölümü KDV hariç 5 milyon 508 bin 474,60 TL'ye sattı.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Koray Kafadar ömürcan baykara nikah Haberi

Koray Kafadar ömürcan baykara nikah

Koray Kafarda ile Ömürcan Baykara çifti evleniyor. Çiftin nikahı 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00 Büyükçekmece Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Koray Kafadar ile Ömürcan Baykara çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...