01 / 05 / 2024

Koray Müderrisoğlu

Koray Müderrisoğlu

Kod Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akay ve Koray Müderrisoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Akdağ Sokak'ta kuruldu.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm depo taleplerini artırdı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taşınma sürecinde olan vatandaşların depo arayışları da hızla devam ediyor. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, bu dönemde fırsatçılara karşı vatandaşları uyardı.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük!

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Bir kez daha Türkiye"nin "deprem ülkesi" gerçeği ile yüzleştik. Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük." diyor...

Yatay mimari için ilk adım Beyoğlu’nda atıldı!

”Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye” projesinin startını, Beyoğlu’nda Örnektepe Dönüşüm Projesi’nin temeli atarak veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beyoğlu değişiyor. Bir çekim merkezi haline geliyor.” dedi.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Göçay İnşaat'ın acı günü! Ferit Müderrisoğlu vefat etti!

Göçay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Erdal Eren'in kayınpederi Ferit Müderrisoğlu hayatını kaybetti. 

Koray Müderrisoğlu Haberi

Koray Müderrisoğlu

Kod Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akay ve Koray Müderrisoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Akdağ Sokak'ta kuruldu. 


Kod Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü inşaat ve her türlü yapı işleri yapmak,inşaat sanayinde kullanılan her türlü malzemenin imalatını alımını satımını ithalat ve ihracatını dahili ticaretini yapmak, toplu ve münferit olarak yurt içinde ve yurt dışında konut işyeri devlet ve belediye binaları, sanayi ve turizm sağlık spor eğitim ve kültür tesisleri tatil köyleri villa motel otel ve diğer sosyal tesisler,fabrikalar ıslah sulama içme suyu ve kanalizasyon tesisleri karayolları demiryolları ve köprüler,hava meydanları istasyonlar limanlar ve barajlar her türlü inşaat montaj ve tesisat işleri, kum çakıl taş mermer kireç tuğla ve kiremit...