07 / 05 / 2024

Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuncay Emeç tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ferid Topal ve Mykola Skoryk ortaklığında kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te  5 milyon 550 TL sermaye bedeli ile Deniz Muslubaş tarafından kuruldu.

Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Emeç tarafından kuruldu. 


Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; KAROT İŞLERİ, İKAMET AMAÇLI BİNALARIN İNŞAAT İŞLERİ. -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı satımı ve pazarlaması konularında faaliyetlerde bulunmaktır a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...