02 / 05 / 2024

kordon binalar cephe düzenleme

kordon binalar cephe düzenleme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kordonunda binaların sahile bakan cephelerinde görüntü kirliliğini önleyecek gönüllülük esasına dayanan bir projeyi hayata geçirdi..

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Altınordu'daki cephe yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

Ordu ilinin değişimi ve dönüşümüne yönelik projeleri tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ilk etabını tamamladı

Düzce Belediyesi'nden dış cephe değişimi için teşvik!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerindeki binaların dış cephe değişimi için mülk sahiplerini teşvik edecek.

Permolit Boya ile binalar nefes alıyor!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya, çatısı altıdaki markalardan biri olan Permolit Boya’nın, Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası ürünü, zorlu iklim şartlarına uzun yıllar dayanırken, hava geçirgenlik özelliğiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

Kordon'daki Almanya Konsolosluğu binası müzeye dönüştürülecek!

1. Kordon'un simge binalarından tarihi Almanya Konsolosluğu'nun Megapol Group satın aldı. Megapol Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir binayı restore edip, burada Megapol Modern Sanatlar Müzesi kuracaklarını açıkladı

Bursa'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Altıparmak Caddesi ve eski sebze hali yanında Ankara yoluna cepheli binalar ve ardından Mehmet Akif Mahallesi’nde çevre yoluna cepheli binalarda yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmaları şimdi de kent girişlerine kaydırıldı.

Dış cephe ısı yalıtımı 100 milyona koşuyor!

Binalara Enerji Kimlik Belgesi almak için son tarihin yaklaşması, dönüşüm ve yeni binalar dış cephe ısı yalıtım pazarını Avrupa lideri yaptı. Pazar, 100 milyon metrekare hacme ulaşacak.

İzmir'de binaların dış cephesinde bulunan klimalar bozuldu!

Belediye bir süre önce "İkiçeşmelik Caddesi Cephe ve Kaldırım Düzenleme Projesi" kapsamında binaların dış cephesinde bulunan klimaları metal ve ahşap koruma kafeslerine aldı.

Antalya Muratpaşa'da binalar Akdeniz renklerine boyanıyor!

Binalardaki görsel kirliliğin giderilmesi, kent estetiği ve tasarım bütünlüğünün için Muratpaşa Belediyesince Mevlana Caddesi'ne cephe binalarda, 'Binalarımızı Akdeniz renkleriyle boyayalım' sloganı ile başlatılan uygulama tüm ilçede yaygınlaştı.

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini oylamaya sundu.

kordon binalar cephe düzenleme Haberi

kordon binalar cephe düzenleme

Türkiye’de bir ilke imza atarak 40 kilometrelik sahil şeridini baştan sona tasarlayarak değer kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de binaların denize bakan cephelerini kente yakışır hale getirecek. İlk etapta Alsancak limanı ile Konak Pier arasındaki sahil şeridinde başlayacak uygulama, büyükşehir belediyesinin yaptırım gücüne rağmen mülk sahiplerinin gönüllü katılımıyla hayata geçirilecek.

Projede, uygulanacak esaslar belirlendi. Bina cephelerinde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için hazırlanan İzmir Cephe Projesi ile belirlenen esaslar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı toplantıyla bölgedeki apartman yöneticileri ve mülk sahiplerine anlatıldı.



GÖNÜLLÜLÜK ESAS OLACAK



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 yıldır kenti kalkındırmak için çalıştıklarını, hazırladıkları stratejik plan doğrultusunda kentin alt yapı eksikliklerini gidererek pek çok yatırım yaptıklarını hatırlattı.

İzmir’e yakışır bir kent silueti oluşturmak için başlayacakları çalışmada gönüllülüğün...