04 / 05 / 2024

Kordsa Global 2014 yapı fuarı

Kordsa Global 2014 yapı fuarı

Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Kordsa Global, Turkeybuild İstanbul 2014'te yerini alacak...

Kordsa Global 2016 hedeflerini açıkladı!

Lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa Global, 2015 yılı sonuçlarını değerlendirdiği, 2016’ya yönelik hedeflerini paylaştığı basın toplantısında yeni yatırımlarını ve bu alandaki teknoloji liderliğini paylaştı.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyüyecek!

KORDSA Global CEO'su Cenk Alper, ana iş kolları olan lastik dışında, kompozit ve inşaatta büyüme stratejisi izleyeceklerini belirterek; bu kapsamda Avrupa ve Amerika'da kompozit alanında satın almalar planladıklarını söyledi.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Lastik ve inşaat alanındaki yatırımlarını tamamlayan Kordsa Global'in önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan kompozit üretimi, şirketi bir adım daha ileriye götürecek. Şirket kompozitte yurtdışı satın almalarla da ilgileniyor.

Cityscape Global'de bu yıl Türk firmaların geçidi vardı!

Son üç senede her yıl yaklaşık yüzde 30 büyüyen Cityscape Global'de bu yıl adeta Türk firmaların geçidi vardı. 2014'te 30 olan Türkiye'den katılımcı firma sayısı 2015'te 61'e ulaştı. Fuar alanının yüzde 10'unu Türk firmalar kapladı.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Global Metro Monitor 2014 Raporu açıklandı!

ABD'li araştırma şirketleri Brooking Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan 'Global Metro Monitor 2014 Raporu' ile dünyanın geçtiğimiz yıl en hızlı büyüyen 300 metrepolünün sıralaması açıkladı.

Sabancı'dan Endonezya’ya dev yatırım!

Kordsa Global, kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi

Kordsa Global Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı!

Kordsa Global, 100 milyon $ yatırımla Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı. Güler Sabancı, “7 yıldır buradayız. Kendimizi burada güvende hissediyoruz. 200 milyon $’dan fazla yatırım yaptık” dedi.

Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi 65 milyona mal olacak!

Sabancı Holding şirketlerinden Kordsa Global Teknopark İstanbul 'da 'Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi' inşaası ve ilgili merkezin kurulumu için 65 milyon TL bütçe ayrılmasına onay verdi.

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi, Aşkın Tuzcuoğlu Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Şişli, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak, Sun Plaza'da kuruldu.

Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kocakaya, Şaban Boz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Hilti 2014 yılında 2 tasarım ödülü aldı!

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Kordsa Global 2014 yapı fuarı Haberi

Kordsa Global 2014 yapı fuarı


YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul 2014 'te yeni ürünümüz KRATOS’u tanıtacağımız Kordsa Global standına bekliyoruz.


Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Geliştirdiği ileri teknolojilerle ulaştığı yüksek güçlendirme çözümleri tüm dünyada takdir toplayan Kordsa Global, bu uzmanlık ve deneyimini beton güçlendirme ürünleriyle inşaat sektörüne...