05 / 05 / 2024

körfez 2015 projeleri

körfez 2015 projeleri

Başkan Uğur, Dünya Bankası'ndan Clemence Vidal De la Blache ile Soraya Goga ve İlbank A.Ş. yatırım uzmanlarını kabul etti.

Haydar Akar: Körfez çöplük gibi oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "Körfez çöplüğe dönüştü" yorumunu yaptı. Akar, Bu kadar uzun sahile sahip olan Kocaeli de, sahil bandında sadece bir adet beş yıldızlı otel bulunmaktadır' dedi.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Körfez yatırımcıları Türkiye'deki mega projeleri değerlendirmeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından Bahreyn'in başkenti Manama'da "TOBB-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu" düzenlendi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde son durum!

İzmir'e kazandırılan eserlerin yenilerinin yolda olduğunun müjdesini de veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, " İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde 2. aşama kesin projeleri onaylandı, 2017 yılının başında projelendirme ve ÇED süreci tamamlanmış olacak." dedi

İzmir Körfez Geçişi'nde 2. aşama projeleri onaylandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Körfez Geçişi’nin ikinci aşama projelerinin onaylandığını belirterek, ÇED sürecinin 2017 başında tamamlanacağını söyledi.

Körfez GYO 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün tarihinde saat 14.00'te Ataşehir'de yapıldı. Olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesini yayınladı.

Körfez GYO 2015 yılı finansal tabloları!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen denetlenmiş finansal tablolar...

Körfez GYO 2015 yılı faaliyet raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen rapor...

körfez 2015 projeleri Haberi

körfez 2015 projeleri

Dünya Bankası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin körfez bölgesinde yapacağı su arıtma ve kanalizasyon şebekeleriyle ilgili 150 milyon liralık projesine 125 milyon lira destek sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Belediye olarak temiz, yaşanabilir, sağlıklı bir Balıkesir için çalışıyoruz" dedi. 



Başkan Uğur, Dünya Bankası Kentsel Gelişim Proje Yöneticisi Clemence Vidal De la Blache ile Dünya Bankası Kıdemli Kent Uzmam Soraya Goga, îlbank A.Ş. yatırım uzmanlarını makamında kabul etti. Dünya Bankası ve îlbank yetkilileriyle projenin detayları hakkında görüş alışverişi yapan Uğur, çalışmalarla ilgili BASKİ'den de bilgi aldı. 



Söz konusu çalışmaların en kısa zamanda sonuçlandnılması için talimat veren Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesince yürütülen "Sürdürülebilir Şehirler" projesi kapsamında Ayvalık, Edremit, Akçay, Altınoluk arıtma, su ve kanalizasyon şebekeleri için Dünya Bankası'ndan 125 milyon lira destek alacaklarını...