03 / 05 / 2024

körfez asfalt ihalesi

körfez asfalt ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında hizmet alımı için ihale gerçekleştiriliyor. Toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

İzmit Körfez'de iki arsa satılıyor! İhalesi 30 Mart'ta! 

İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Körfez Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Körfez İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Körfez Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediyesi, Yeniyalı Mahallesi'ndeki küçük sanayi imarlı arsayı satıyor. Arsanın ihalesi 14 Kasım'da gerçekleşecek...

Kayseri Büyükşehir'den 35 milyon TL'lik asfalt ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaklaşık maliyeti 35 milyon TL olan asfalt ihalesi yaptı. İhaleye altı firma katılarak teklif verdi.

Kocaeli Körfez'de üst çalışmaları sürüyor!

Asfalt ve kaldırım çalışmaları sonucu kentin toplam yol ağının yüzde 70 gibi bir alanı yeniden inşa ederek hizmete açan Körfez Belediyesi, belirli programlar dahilinde çalışmalarını Atalar mahallesi Kırca sokakta devam ettiriyor.

Kocaeli Körfez'de asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye tarafından yürütülen çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Körfez’de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi, ilçenin yollarını daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için kentin farklı bölgelerinde asfalt çalışması yapıyor. Güney mahallesine 3 bin ton asfalt serildi.

Körfez'de doğalgaz dolum tesisi kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Doğalgaz Dolum Tesisi yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tesiste 8 saatte 100 araca dolum yapılabilecek. Ayrıca belediye doğalgazlı otobüs sayısını da artıracak.

körfez asfalt ihalesi Haberi

körfez asfalt ihalesi

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Körfez ve Derince ilçelerinde kullanılmak üzere asfalt yama ihalesi düzenledi. İki ilçenin cadde ve sokaklarında toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.



4 FİRMA TEKLİF VERDİ


Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 4 firma katılarak teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 149 bin TL ile Ayhanlar A.Ş verirken en yüksek teklif 1 milyon 280 bin TL ile Semak İnşaat’tan geldi. Söz konusu ilçelerdeki asfalt yama işi yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasından sonra 240 gün içerisinde yapılacak.


Ayhanlar Yol Asfalt A.Ş.

1 milyon 149 bin TL


Kibsaş Karadeniz İnşaat

1 milyon 164 bin TL


Simge Asfalt

1 milyon 183 bin TL


Semak İnşaat

1 milyon 280 bin TL

Kocaeli Büyükşehir...