02 / 05 / 2024

Körfez Belediye meclisi

Körfez Belediye meclisi

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Kocaeli Körfez'de 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Ev alacaklar dikkat! 

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu  180 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Körfez Belediyesi'nden arsa fırsatı! Kocaeli'de 2 adet arsa satıyor! 

Körfez Belediye Başkanlığı Kocaeli ili Körfez ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 6 milyon 130 bin 530 TL ve 10 milyon 690 bin 320 TL olarak belirlendi. 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kocaeli Körfez'de 10 milyon 585 bin TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 585 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Körfez Belediye meclisi Haberi

Körfez Belediye meclisi

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı her zaman olduğu gibi saygı duruşu ile başladı ve Başkan İsmail Baran yapacaklarını, çalışmaları anlattı. Komisyonlardan gelen ilk iki madde oy birliği ile kabul edilirken, diğer iki madde de İmar Komisyonu’na havale edildi. Yukarı Hereke ve Cumhuriyet Mahalleleri’nde yapılan imar değişikliği ile ilgili söz alan CHP’li meclis üyesi Tayfun Balıkçı, planları yapan şirkette neden ısrar edildiğini, diğer yapılan düzenlemelerin hepsinde sorun yaşandığını söyleyerek, “Kabakoz’da köşe başlarındaki arsalar AKP’lilere verilmiş, diğer yerler halka dağıtılmış” dedi. 7. maddede, Güney Mahallesi’ndeki camiye, belediyenin satın aldığı arazi üzerinde yer alan 3 katlı bir binanın, şadırvan, Kur’an kursu, imam evi yapılması için müftülüğe tahsisi oy çokluğu ile kabul edildi.

ARSA SATIŞ YETKİSİ

8. maddede, İlimtepe Mahallesi’nde yer alan belediyeye...