02 / 05 / 2024

Körfez Belediyesi temmuz toplantısı

Körfez Belediyesi temmuz toplantısı

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Antalya Hali sebze meyve fiyatları açıklandı! İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Antalya Hali'nde sebze-meyve fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali sebze meyve fiyatları belli oldu! İşte 26 Temmuz 2022 İstanbul Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde sebze-meyve fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Körfez Belediyesi'nden arsa fırsatı! Kocaeli'de 2 adet arsa satıyor! 

Körfez Belediye Başkanlığı Kocaeli ili Körfez ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 6 milyon 130 bin 530 TL ve 10 milyon 690 bin 320 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Körfez Belediyesi temmuz toplantısı Haberi

Körfez Belediyesi temmuz toplantısı

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı her zaman olduğu gibi saygı duruşu ile başladı ve Başkan İsmail Baran yapacaklarını, çalışmaları anlattı. Komisyonlardan gelen ilk iki madde oy birliği ile kabul edilirken, diğer iki madde de İmar Komisyonu’na havale edildi. Yukarı Hereke ve Cumhuriyet Mahalleleri’nde yapılan imar değişikliği ile ilgili söz alan CHP’li meclis üyesi Tayfun Balıkçı, planları yapan şirkette neden ısrar edildiğini, diğer yapılan düzenlemelerin hepsinde sorun yaşandığını söyleyerek, “Kabakoz’da köşe başlarındaki arsalar AKP’lilere verilmiş, diğer yerler halka dağıtılmış” dedi. 7. maddede, Güney Mahallesi’ndeki camiye, belediyenin satın aldığı arazi üzerinde yer alan 3 katlı bir binanın, şadırvan, Kur’an kursu, imam evi yapılması için müftülüğe tahsisi oy çokluğu ile kabul edildi.

ARSA SATIŞ YETKİSİ

8. maddede, İlimtepe Mahallesi’nde yer alan belediyeye...