16 / 05 / 2024

Körfez ÇED raporu için eksik evrak iddiaları son durum

Körfez ÇED raporu için eksik evrak iddiaları son durum

Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun’un İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Kocaoğlu geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelen Körfez ÇED raporu için 'eksik evrak' iddialarına sert yanıt verdi.

Sinpaş Kızılbük Thermal projesinin ÇED raporu yeterli ve uygun bulundu!

Sinpaş Kızılbük Thermal projesinin ÇED olumlu kararının iptal edilmesi davasında yeni bir gelişme yaşandı ve ÇED raporu yeterli bulunarak, iptal davasının reddine karar verildi. İşte ayrıntılar...

Körfez GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Körfez GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Körfez GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Körfez GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı.  

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Kilyos arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kilyos Mahallesinde bulunan arsasına ilişkin 2020 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO'nun yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Körfez GYO'nun 25 Aralık 2020 tarih ve 20 no.lu yönetim kurulu raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Körfez GYO Tuzla arsası değerleme raporu!

Körfez GYO'nun Emlak Konut GYO A.Ş ihalesinden alınan Tuzla İçmeler arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Körfez GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Körfez GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Körfez GYO 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Körfez GYO 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfez GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Körfez GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Körfez ÇED raporu için eksik evrak iddiaları son durum Haberi

Körfez ÇED raporu için eksik evrak iddiaları son durum

Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun’un İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ziyaret ettiği görüşmede Bingöl ve Torun’dan Kocaoğlu’na övgü geldi. Kocaoğlu geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelen Körfez ÇED raporu için 'eksik evrak' iddialarına sert yanıt verdi.


CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’i makamında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.


Ziyarette genel başkan yardımcılarına CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, PM Üyeleri Mustafa Moroğlu, Sevda Erdan Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan eşlik etti.


Ziyarette ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuştu. Kocaoğlu ziyaretlerden dolayı Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun’a teşekkür etti.


Başkan Kocaoğlu basın mensuplarının...