20 / 05 / 2024

Körfez Garajı yapım işi

Körfez Garajı yapım işi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan garaj alanı yapım ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. Körfez ilçesine yapılacak garajın ihalesine 5 firma katıldı.

Dünya genelinde 2 trilyon dolarlık mega projenin yapım aşaması devam ediyor!

Dünya genelinde inşası devam eden mega projelerin toplam maliyeti 2 trilyon doların üzerinde.  Bu projelerin büyük bir kısmı Körfez ülkelerinde inşa ediliyor. 

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Depremden etkilenen 11 ilde 67 bin konutun yapımı başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen 11 şehirde toplam 67 bin konutun ve köy evinin yapım sürecinin başladığını söyledi.

Depremde ruhsatlı binalardaki yıkım yapım ve denetim hatalarını işaret ediyor! 

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, imarlı bölgelerdeki ruhsatlı binalarda meydana gelen yıkımların, yapım ve ruhsatlandırma aşamalarında hataları işaret ettiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kütahya'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez Garajı yapım işi Haberi

Körfez Garajı yapım işi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan garaj alanı yapım ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. Körfez ilçesine yapılacak garajın ihalesine 5 firma katıldı.


5 FİRMA KATILDI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Körfez Garaj Alanı İhalesi’ne 5 firma teklif verdi. En yüksek teklif 2 milyon 859 bin TL ile Nomak İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif 2 milyon 284 bin TL ile Özgür Modern Yapı’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirilmesinin ardından açıklanacak. Garaj teslimi ihale sonucunun açıklanmasının ardından 10 içerisinde yapıldıktan sonra, garaj yapımı 250 takvim günü içerisinde tamamlanacak.


13 BİN 500 METREKARE ALAN


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesine CNG’li otobüsler için yaptırılacak olan garaj alanı 13 bin 500 m2 olacak. Saha içerisine istinat duvarlarının yapılacağı alanda...