08 / 05 / 2024

Körfez imar yolları

Körfez imar yolları

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin etütleri tamam!

Erdoğan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin de etütlerinin tamamlandığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ÇED belgesi alındı, imar planlarıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu projenin ihalesini yap-işlet-devret modeliyle yapıp, inşallah 2023 yılına kadar hizmete sunmayı hedefliyoruz." dedi...

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Kocaeli Körfez'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli İli Körfez İlçesi Güney Mahallesi'nde yer alan imar durumu sanayi olan arsa 5 milyon 590 bin 665 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Körfez'de yollar engelliler için yenileniyor!

Körfez Belediyesi engelli bireylere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Görme engellilerin en büyük sorunlarından olan kaldırımlar, Körfez Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor.

İzmir Körfez Geçişi projesine İnciraltı sakinlerinden destek!

İzmir'de İnciraltı bölgesinde yıllardır yaşanan imar sorununu çözümü için Körfez Geçişi projesi umut oldu. İnciraltı 2'nci Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, topraklarından geçecek olan Körfez Geçiş Projesi'ne desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Körfez Geçişi Projesi İnciraltı'nın imar sorununu çözecek!

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin açıklanması ile birlikte, yıllardır devam eden İnciraltı imar sorununun çözümü için umutlandıklarını söyledi.

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin yol haritası belirlendi!

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin yol haritası belirlendi. İzmir’in iki yakasını birleştirecek olan proje kapsamında İnciraltı’ndaki imar sorununun çözümü için izlenecek yol haritası da hazır.

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Körfez imar yolları Haberi

Körfez imar yolları

Kocaeli Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalar hızlandı.

Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler imar yolu açma çalışmalarına sadece kent merkezinde değil, kırsal alanda da devam ediyor. Son olarak Osmanlı Köyü’nde imar yolu açmak için ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

PLANLI KENTLEŞME

İmar planları kapsamında tamamlanan çalışmalarla yeni yollar bölge halkı ile bir araya getiriyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar, Körfez’deki sağlıklı ve planlı kentleşme sürecine katkı sağlıyor. Açılan yola dolgu malzemeleri serilirken, ilerleyen günlerde de kaplama çalışmaları da...