04 / 05 / 2024

körfez İzmir Arıtma tesisi ne zaman açılıyor

körfez İzmir Arıtma tesisi ne zaman açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını hızla tamamlıyor.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Bağyurdu OSB'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

İzmir Küçük Menderes arıtma tesisi ihalesi 19 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma kurmak için ihaleye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “temiz ve yaşanabilir bir çevre” için biri Aliağa'da olmak üzere 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Yenişakran'a yapılacak Atık Su Arıtma Tesisigünde yaklaşık 2 bin metreküp evsel atık suyu arıtacak.

Balıkesir Havran'ın arıtma tesisi ve altyapı sorunu çözülüyor!

Havran için büyük sorun olan arıtma tesisi ve alt yapı konusunda çalışmalar BASKİ ile ortaklaşa devam ederken evlere eybek suyunun getirilmesi konusunda ise sona yaklaşıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menderes Havza Atık Su Arıtma Tesisi'nde yılda 2 bin ton arıtma çamuru güneş enerjisiyle kurutuluyor.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Küçük Menderes’e 11. arıtma geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek amacıyla yeni yatırıma hazırlanıyor. Hasköy’e Avrupa standartlarında bir arıtma tesisi kurulurken, evsel atıklar da 8 kilometrelik iletim hattı ile taşınacak.

Küçük Menderes'e 11. arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir 10 milyon 256 bin liralık yatırımla tesisin yapımına önümüzdeki günlerde başlayacak. Tesis, Büyükşehir'in Küçük Menderes'te 11. arıtma tesisi olacak.

körfez İzmir Arıtma tesisi ne zaman açılıyor Haberi

körfez İzmir Arıtma tesisi ne zaman açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını hızla tamamlıyor. Mevcut arıtma tesisine eklenecek bu yeni hatla, halen günde 605 bin metreküp olan günlük arıtma kapasitesi 820 bin metreküpe ulaşacak. Yeni hat 1 milyon 80 bin kişiye hizmet edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi "Büyük Körfez Projesi" kapsamında "yüzülebilir körfez" hedefine ulaşmak için çevre yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Giderek sığlaşan İzmir Körfezini eski günlerine döndürmek amacıyla TCDD işbirliği ile rehabilitasyon projesini hayata geçirmek için ÇED onayı bekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, buyandan da Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak yatırımı sürdürüyor. Kentin her geçen gün artan nüfusunu dikkate alarak, arıtma kalitesinde yakaladığı başarıyı korumak isteyen İZSU, Türkiye'nin en büyük...