06 / 05 / 2024

körfez köprüsü bitiş tarihi

körfez köprüsü bitiş tarihi

İSTANBUL-İzmir arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinde en önemli geçiş noktası olan Körfez Köprüsü’nün ayaklarının inşaatı sürüyor. Elvan, 2015 Haziran’da köprüden yürüyerek, 2015 Aralık ayında ise araçlarla geçiş sağlanacağını söyledi.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

Körfez Köprüsü'nde geçiş ücretleri belirlendi!

İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3,5 saate indirmesi beklenen Körfez Geçis Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşılırken, İstanbul'dan İzmir'e daha erken gitmek isteyenlerin ödeyeceği ücret de belli oldu.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Feridun Bilgin’in 2016 yılının mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ücreti belirlendi!

İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3,5 saate indirmesi beklenin Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı.

Körfez Geçiş Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

2016'nın Mart ayında evreye alınacak olan Körfez Geçiş Köprüsü, çevre illerdeki emlak fiyatlarını 2 kez artırdı, mal sahipleri ve yatırımcı bayram etti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne 5 ay kaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşılırken, İstanbul'dan İzmir'e daha erken gitmek isteyenlerin ödeyeceği ücrette belli oldu.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yükseltti!

Körfez Geçiş Köprüsü, gayrimenkul fiyatlarına doping etkisi yaptı. 'Boğaz manzaralı' ilanları ile dikkat çeken evlerin fiyatlarında yüzde 150'ye varan artışlar görüldü. Bölgeye en çok Araplar ilgi gösterdi.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü arsa fiyatları artırdı!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki arsa ve konutların değerini yükseltti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne son 5 ay!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Körfez Geçiş Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yüzde 25 artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

körfez köprüsü bitiş tarihi Haberi

körfez köprüsü bitiş tarihi

Ulaştırma Bakanı Elvan, 2015 Haziran’da köprüden yürüyerek, 2015 Aralık ayında ise araçlarla geçiş sağlanacağını söyledi.


ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan Körfez Köprüsü'nün siluetinin 2015 Mayıs ayında ortaya çıkacağını; haziran ayında yürüyecek geçilebileceğini, araç geçişlerinin ise aralık ayında gerçekleşebileceğini söyledi. Elvan demiryolları işletmeciliğinin de serbestleştirileceğini ve rekabete açılacağını açıkladı. Kocaeli'ne gelen Bakan Elvan, Yarımca sahilinde yaptırılmakta olan ve 'Dubai Port' olarak da anılan 99 bin 687 metrekarelik alana yapılacak DP World Yarımca Liman İşletmesi'nde incelemede bulundu. Elvan daha sonra Kocaeli Liman Başkanlığı'na ait olan Deniz Kılavuzluk AŞ'de gerçekleştirilen İzmit Körfezi Kıyı Tesisi İşletmesi ve Sanayicilerle İstişare toplantısına katıldı.



650 MİLYON TL TASARRUF

Elvan toplantı öncesi İstanbul-İzmir yolculuğunu 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol...