15 / 05 / 2024

körfez kültür merkezi inşaatı

körfez kültür merkezi inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyo-kültürel etkinlikler için kentin her yerine kültür merkezleri inşaa ediyor

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi 1 yılda tamamlanacak!l

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşa edilen İlimtepe Kültür Merkezi'nde çalışamalar hızla devam ediyor. Merkezin, 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli İlimtepe'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Körfez Belediyesi, vizyon projelerinden birini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Başkan İsmail Baran'ın çok önem verdiği bölgelerden olan İlimtepe'ye kazandırılacak olan modern kültür merkezi için ihale geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde yeni bir kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Yukarı Hereke Kültür Merkezi ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Yukarı Herekeye yapılacak olan Kültür merkezi ihalesi gerçekleştirildi.İhaleye 4 firma teklif verdi.En yüksek teklif 1 milyon 386 bin tl ile Nüa İnşaat tarafından verildi...

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne kültür merkezi yapılıyor!

Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli köyünde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Sevindikli Köyü’ne Kültür Merkezi yapıyor. Sevindikli Köyü’nde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin inşaatı hızlandı!

Körfez’de pazarların sokak aralarından kalkması için merakla yapımı beklenen, Yeni Yalı Mahallesi Kapalı Pazarı’nın yer aldığı Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde çalışmalar hızlandı.

Kocaeli Körfez Sevindikli Köyü kültür merkezi için ihaleye çıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi yapmak için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor..

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

körfez kültür merkezi inşaatı Haberi

körfez kültür merkezi inşaatı


Eğitici öğretici faaliyetlerin yanı sıra vatandaşların boş vakitlerini değerlendirebilecekleri mekânlar olan kültür merkezleri bulundukları bölgenin göz bebeği haline geliyor. Körfez ilçesinde inşa edilen Kültür Merkezi de bunlardan biri olacak. 2 bin 500 metrekarelik kullanım alanına sahip olan kültür merkezi kurslar, seminerler ve konferanslar ile vatandaşları kendine çekecek. Bu mekânlar ayrıca vatandaşların düğün, sünnet gibi mutlu günlerinde toplanma yerleri olacak.


2 BÜYÜK SALON


Yapımı büyük oranda tamamlanan Körfez Kültür Merkezi’nde 500 kişilik düğün salonu ve 300 kişilik çok amaçlı salon ile 3 etüt odası bulunacak. Ayrıca kültür merkezinde 2 adet grup çalışma salonu, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, idari ofisler ve 94 araçlık otopark yer alacak. Dış boyası yapılan binanın çevre düzenlemesi yapılacak.


Kocaeli Büyükşehir...