14 / 05 / 2024

körfez Sevindikli Kutluca

körfez Sevindikli Kutluca

Çalışmalar kapsamında köy yollarını da yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Körfez ilçesi Sevindikli ve Kutluca köyleri arasında beton yol çalışması yapıyor.

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Kocaeli Körfez'de kültür merkezinin temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesi Sevindikli köyüne yapılması planlanan kültür merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde yeni bir kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kocaeli Sevindikli Köyü’nde kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez Sevindikli Köyü’nde inşa edeceği kültür merkezinin temeli atılacak. Kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne kültür merkezi yapılıyor!

Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli köyünde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Körfez Sevindikli Köyü kültür merkezi için ihaleye çıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi yapmak için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor..

Körfez grup köy yolu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. 6 kilometre uzunluğunda beton yol yapılacak.

Körfez köyleri grup yolu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu, yapılacak çalışmayla İlimtepe yoluna bağlanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir çıkışı Sevindikli'den verilecek!

Beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret eden AKP’li İlyas Şeker, Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kocaeli’deki 8 çıkışın birinin Körfez Sevindikli’den verileceğini söyledi.

Körfez Sevindikli Kutluca arasına beton yol yapıldı!

Çalışmalar kapsamında köy yollarını da yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Körfez ilçesi Sevindikli ve Kutluca köyleri arasında beton yol çalışması yapıyor.

körfez Sevindikli Kutluca Haberi

körfez Sevindikli Kutluca

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında köy yollarını da yenileyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Körfez ilçesi Sevindikli ve Kutluca köyleri arasında beton yol çalışması yapıyor.



2 BİN 200 METRE YOL


Kutluca-Sevindikli arasındaki 2 bin 200 metrelik yol bölümü betonla kaplanıyor. 6 buçuk metre genişlinde yapılan beton yol 20 santimetre kalınlıkta uygulanıyor. Yol bölümünde 2 bin 900 metreküp beton malzeme kullanılıyor.

Kocaeli Büyükşehir...