19 / 05 / 2024

Körfez Ülkeleri ve Arap Yarımadası

Körfez Ülkeleri ve Arap Yarımadası

İstanbul, yabancılar tarafından büyük ilgi görüyor ve yurtdışından gelen gayrimenkul talepleri son dönemde gittikçe artış gösteriyor.

Ortadoğu ve Körfez ülkelerine 34,2 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye'nin geçen yıl Orta Doğu ve Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ihracat, yüzde 17,8 artarak 34,2 milyar doları buldu.

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Körfez GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez GYO'nun fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığına dair bilgi istendi. Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Türk müteahhitleri Avrupa’ya yöneldi!

Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika’da birçok ülke ile yaşanan siyasi sorunlar ve iç karışıklıklar, Rus ekonomisindeki sıkıntılar, Türk müteahhitlerini Avrupa’ya yönlendirdi. Özellikle Cengiz Holding, kara ve demiryolu ile birlikte tünel ihaleleriyle gündemde olan Slovenya’da projeler hayata geçiriyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 200 bin TL sermaye bedeli ile Adıl Mohammed J Mohammed, İsmael M.I Al Ani, Jabbar S.S. Sachit ve Khalıd Hayder A Al-Jumaili ortaklığıyla kuruldu.

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

İsrail'den Körfez ülkelerine demiryolu projesi planı!

Tel Aviv yönetimi, uzun zamandır yapmayı planladığı İsrail ve Suudi Arabistan'ı kapsayan Körfez ülkeleri arasında demiryolu inşa edilmesine yönelik planını açıklayacak.

İnşaat sektöründe Körfez endişesi!

Körfez ülkeleri tarihsel olarak Türk müteahhitlik sektörünün en önemli pazarlarından. Katar krizi, kısa zamanda çözüme kavuşmazsa, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörünün etkileneceği söyleniyor.

Türkiye'ye Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay!

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor" dedi.

Körfez Ülkeleri ve Arap Yarımadası Haberi

Körfez Ülkeleri ve Arap Yarımadası


 İstanbul’un seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, yabancıların İstanbul’daki gayrimenkul taleplerini inceledi. Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, Körfez Ülkeleri ve Arap Yarımadası kaynaklı taleplerin daha çok 150-250 metrekarelik, 2-3 odalı rezidans projeleri olduğunu belirtti. Rus ve Azeri alıcıların ise, daha çok İstanbul'un zengin sosyal yaşamına yakın, güvenlik, lüks ve prestiji de birlikte sunan gayrimenkulleri tercih ettiğini vurguladı.


İstanbul’un en gözde adreslerinde gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Space Gayrimenkul, yabancıların İstanbul’daki lüks gayrimenkul taleplerini inceleyerek ilgi çekici sonuçlar listeledi. Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, Arap Yarımadası ve Körfez Ülkeleri’nden gelen konut alımı taleplerinin daha çok yatırım amaçlı olduğunu söyledi. Bu taleplerin genellikle şirket alımları ve toplu alımlar şeklinde gerçekleştiğini, proje aşamasındaki, güvenilir, benzerlerinden konsept olarak farklılık gösteren, markalı gayrimenkul projelerinin...