21 / 05 / 2024

Körfezde camiler yenileniyor

Körfezde camiler yenileniyor

Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi hak sahiplerinin daire belirleme kuraları çekildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, “İstanbul Yenileniyor” uygulaması kapsamında, 14 Nisan 2023 tarihinde temeli atılmış olan kentsel dönüşüm projesi “Kartal Kaper Sitesi”nin daire eşleştirmelerini kurayla belirledi.

Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor!  

KİPTAŞ "İstanbul Yenileniyor" projesi kapsamında bina güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor...

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kayseri'de yıkılan ve yeri değiştirilen camiler TBMM gündeminde!

Son 18 yılda Türkiye genelinde ve Kayseri özelinde yıkılan ve yeri değiştirilen camiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

Çukurca'daki 4 asırlık taş evler yenileniyor!

Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca'da 400 yıllık olduğu değerlendirilen tarihi taş evlerde restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Afyonkarahisar'daki 100 yıllık 2 ev yenileniyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Selçuklu ve Osmanlı döneminden kalma 2 tarihi ev yenileniyor. 100 yıllık evlerin restore çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Galata Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Galata Köprüsü'nde bakım çalışmaları başladı. Çalışmalar 02.30-03.30 saatleri arasında gerçekleşti.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

İzmir Körfezi'nde ekolojik dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği dünyanın en büyük ekolojik geri dönüşüm projesi İzmir Körfezi’nde başlıyor. ‘İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi’ tamamlandığında körfezde 80 yıl öncesine dönülecek ve denize girmek de mümkün olacak.

Körfezde camiler yenileniyor Haberi

Körfezde camiler yenileniyor



Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.


SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI KENTİN VİZYONUNU DEĞİŞTİRİYOR

Körfez Belediyesi “Manevi değerlerine sahip çıkmayan bir milletin kimliği tartışılır” sözünden harekete çıkarak sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sağlık, eğitim ve spor gibi konulara büyük özen gösteren Belediye Başkanı İsmail Baran, ibadethanelere de ayrı bir özen gösteriyor. Vatandaşların hijyenik şartlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına çeşitli çalışmaların startlarını veren Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe caminde geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.



ŞADIRVANIN YAPIMI TAMAMLANDI

Yer ve mekân ayırt etmeksizin hizmeti ilçe geneline götürmeye gayret gösteren Körfez Belediyesi, halkın istek ve taleplerine göre İlimtepe caminde çevre düzenleme ve şadırvan gibi çalışmalar gerçekleştiriyor. Şadırvanın kaba...