22 / 05 / 2024

körfezin altyapısı yenilenecek mi

körfezin altyapısı yenilenecek mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı Hereke Kışladüzü ve Küllük Mahallerinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenilemek için toplam 22 km uzunluğunda altyapı inşaatını sürdürüyor.

Altın almak isteyenler dikkat! 7 Aralık'ta piyasaya sürülecek, alanlar zengin olacak

Altın fiyatlarında yükselme devam ederken, çok önemli bir gelişme yaşandı. İstanbul Kuyumcular Odası tarafından yapılan açıklamada "Reşat 5'li" olarak nitelendirilen altının 7 Aralık'ta piyasaya sürüleceği belirtildi.

İslam Memiş'ten ters köşe uyarısı! Bu tarihe dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında Ekim ayında ters köşe uyarısında bulundu. Memiş gram altın için 'Güçlü yükseliş' açıklaması yaparak, direnç seviyesini paylaştı.

İş Bankası çok kısa bir süre önce açıkladı! Promosyon gibi değil herkese verilecek, siz de acil bakın

İş Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. İş Bankası, vatandaşlara yönelik yeni kampanyasının detaylarını da kısa bir süre önce duyurdu.

Dolar 30 lira! Analistler az önce açıkladı! Çok kısa bir süre...

Altın ve dolar piyasalarındaki değişimler nedeniyle vatandaşlar yıl sonunda doların ne kadar TL olduğunu araştırmaya başladı. Analistlerden ise flaş bir açıklama geldi! Dolar çok kısa bir süre içinde 30 lira olacak! İşte o açıklama...

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Bankalar neler yapıyor böyle? Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzadı, rakamlar değişti! Ziraat Bankası,  İNG...

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı. En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli kadro müjdesi! Bakan Koca resmen açıkladı! Sözleşmeli kadroda yeni uygulama geliyor! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sözleşmeli kadro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli kadroyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na katıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kore Cumhuriyeti tarafından düzenlenen 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda, bir marka olan müteahhitlik firmaları ile Koreli firmaların üçüncü ülkelerdeki yatırım projelerinde ortaklık yapmala

körfezin altyapısı yenilenecek mi Haberi

körfezin altyapısı yenilenecek mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı Hereke Kışladüzü ve Küllük Mahallerinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenilemek için toplam 22 km uzunluğunda altyapı inşaatını sürdürüyor.


İl genelinde 8500 km içmesuyu ve 5100 km uzunluğunda atıksu altyapısı işleten İSU Genel Müdürlüğü, ekonomik ömrünü tamamlayan ve artan yerleşim alanları ile birlikte yetersiz kalan içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor. Kurum, Körfez Hereke bölgesinde yer alan Kışladüzü ile Küllük Mahalleleri’nin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenilemek için hazırladığı projeye bir süre önce başladı.


Kayalık ve sert zemin üzerine kurulu bulunan iki mahallede çalışmalar kırıcı makineler ile sürdürülüyor. Son teknoloji ürünü ve uzun ömürlü polietilen ile koruge boruların kullanıldığı çalışmalar kapsamında 9 km uzunluğunda içmesuyu ve 13 km kanalizasyon hattı olmak üzere toplam 22 km...