02 / 05 / 2024

Körfezkent 4.etap satılık

Körfezkent 4.etap satılık

Körfezkent 4.etap satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. Projede yer alan evlerin büyüklükleri 87 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

Emlakta Nostalji: Feneryolu'nda metresi 4 liraya satılık arsa!

1942 yılında İstanbul Feneryolu'nda arsanın metrekaresi 4 liraya satılıyormuş... Şu an 4 liraya metre bile satın alınmıyor.

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire!

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin kısa sürede satışa çıkması planlanıyor. İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık daire fiyatları...

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent 4. Etap 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 4. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO tarafından Körfezkent 4. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Körfezkent 4.etap satılık Haberi

Körfezkent 4.etap satılık

Toplam 28 tane ticari birim ve 1.096 tane dairenin yer aldığı Körfezkent 4 Konutları 'nda teslimlerin Temmuz 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor. 


Körfezkent 4.etap satılık daire fiyatları 1+1 dairelerde 165 bin TL ile 166 bin TL, 2+1 dairelerde 187 bin TL ile 233 bin TL, 3+1 dairelerde 247 bin TL ile 279 bin TL, 4+1 dairelerde ise 304 bin TL ile 317 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


TÜFE'li ve sabit ödeme olarak 2 farklı ödeme seçeneği sunulan Körfezkent 4 Konutları Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Kocaeli Körfezkent 'te hayata geçirilen Körfezkent 4.etap satılık daire alanları 87 metrekareden başlıyor, 179 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje...