05 / 06 / 2024

Körkünde satılık konut alanı

Körkünde satılık konut alanı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Körkün'de yer alan konut ve çarşı imarlı 2 alanı toplam 1 milyon 841 bin 296 TL'den satışa çıkıyor. İhalesi 15 Eylül'de yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

İstanbul Küçükbakkalköy'de 20 konut satılıyor! 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Atabel İnşaat tarafından, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 20 konut 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

10 günde yabancıya 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi!

Türk vatandaşı olmak için Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı vatandaşlar eksper raporundan çıkan değerlemenin vatandaşlık için gereken 250 bin dolarlık sınırın altında kalması nedeniyle alım yapmıyor. Bu sebeple 10 gün içerisinde 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi. 

Satılık konut fiyatları Kasım'da yüzde 11.98 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.89 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.98 oranında artış oldu.

Central Park Bakırköy satılık!

Toplam 1.200'ün üzerinde daireden oluşan Central Park projesi İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi' nde yükselecek. Central Park Bakırköy satılık daireler yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev!

İstanbul Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen projede ev alanları 60 metrekareden başlıyor. Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev ödemelerine göre 36 aya varan taksit sağlanıyor.

Bakırköy City Kartaltepe satılık konut!

Bakırköy City Kartaltepe satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Arsa alanı 9 bin 933 metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası taşıyor.

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

Bakırköy City satılık daire!

Bakırköy City satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 163 konut ve 33 dükkan bulunuyor.

Satılık konut fiyatları endeksi yüzde 18 yükseldi!

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde bir önceki aya göre yüzde 2.71 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 17.70 oranında artış gerçekleşti.

Beyttürk Silivri satılık!

Beyttürk Silivri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Deniz manzarasına sahip olan proje 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Körkünde satılık konut alanı Haberi

Körkünde satılık konut alanı


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Körkün'de yer alan konut ve çarşı imarlı 2 alanı satışa çıkardı. Konut alanının fiyatı 1 milyon 368 bin 922,80 TL ve çarşı alanının fiyatı ise 472 bin 374 TL olarak belirlendi. 


Körkün'deki ihaleye konu alanların ihalesi 15 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 14.00'de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda İhale Komisyonu'nca (Encümenince) yapılacak.


İHALE İLANI: 


2 ADET G.MENKUL SATIŞI GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1219


GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


1- İHALENİN KONUSU :


Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Oğuzeli İlçesi, Körkün Mahallesinde kayıtlı, aşağıda pafta, ada, parsel numarası, imar durumu, M2 rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazın satışı işidir.


Sıra No    Mahalle    Pafta    Ada    Parsel    Yüz ölçüm m2    İmar...