21 / 05 / 2024

korkuteli 40 milyonluk alt yapı yatırımı

korkuteli 40 milyonluk alt yapı yatırımı

Korkuteli’de muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2 yıl içinde sadece ilçenin alt yapısına 40 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Bereket Varlık Kiralama 40 milyonluk kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 40 milyon TL tutarındaki kira sertifikasının satış işlemi tamamladı...

Ankara-Çankaya projesinde 40.8 milyonluk satış yapıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Çankaya projesinde 40 milyon 836 bin 750 TL'lik satış yapıldı.

Antalya Korkuteli'ne 8.2 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nde kanalizasyon seferberliğini sürdürüyor. ASAT ekipleri, Korkuteli’nin Uzunoluk, Karşıyaka ve Yenimahallelerine 8 milyon 200 bin TL'lik altyapı yatırımı yapıyor.

Antalya Korkuteli'nin altyapısına 52 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı. Mahallelerin yıllardır süren içme suyu sorunlarını bir bir çözen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile ilçenin geleceğini de koruyor.

Altınordu'ya 40 milyonluk altyapı yatırımı!

1930’lu yıllarda 18 bin nüfusa göre inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremez hâle gelen Altınordu ilçesinin altyapısı, sil baştan yenileniyor.

Gölcük'te 40 milyonluk dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. Dört maddenin görüşüldüğü toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüme değindi. Başkan Ellibeş, “40 milyonluk çalışma başlıyor” dedi

İZSU'dan 40 milyonluk tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. 40 milyon liraya mal olacak tarihi yatırım önümüzdeki ay başlıyor.

Ünye'ye bu yıl 40 milyonluk yol yatırımı yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mahallelerde yapımı devam eden yol çalışmalarından bazılarını yerinde inceledi. Başkan Çamyar’a Başkan Yardımcısı Murat Ocak ve ilgili birim amirleri de eşlik etti.

Antalya Korkuteli’nin alt yapı sorunu çözülüyor!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Korkuteli ilçesinde kanalizasyon hattı bulunmayan mahallelere 40 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşedi.

Türkiye'deki konut stokunun yüzde 40'ı riskli!

Ülkemizde, yaklaşık 19 milyonluk konut stokunun yüzde 40 gibi önemli bir kısmının, riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan oluştuğu ifade ediliyor.

Sakarya'ya 8,5 milyonluk atıksu arıtma tesisi yapılıyor!

Pamukova ve Geyve ilçelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisi yapım çalışmalarında gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulunan Keleş; "Yaklaşık 8,5 Milyonluk projemiz 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor" dedi.

korkuteli 40 milyonluk alt yapı yatırımı Haberi

korkuteli 40 milyonluk alt yapı yatırımı

Korkuteli’de muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2 yıl içinde sadece ilçenin alt yapısına 40 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi. Türel, Korkuteli’nden geçen yıl kesilen Büyükşehir payı 3 milyon lira iken, Büyükşehir’in sadece Fatih Caddesi’ne yaptığı yatırımın 5 milyon lira, üstlendiği alt yapı borcunun ise 8 milyon lira olduğunu hatırlattı. Başkan Türel, “Kesilen kaynak, yapılan yatırımın yanında devede kulak Kesilen payı söyleyeceksin ama yapılan yatırımları söylemeyeceksin. Sonra da kaynaklar Büyükşehir’e gidiyor deyip, mazeret üreteceksin. Bu yakışık almaz” dedi.


Başkan Menderes Türel, Korkutelili muhtarların sorun, talep ve önerilerini dinledi. Muhtarların kendisinin gerçek mesai arkadaşları olduğunu söyleyen Türel, “Yakın çalışmamızda, birlikte mesai yapmamızda kazanan memleketimiz, halkımız olur” dedi.Her ilçe gibi Korkuteli’nin de kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden...