02 / 10 / 2024

korkuteli modern altyapıya kavuşuyor

korkuteli modern altyapıya kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu daresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Korkuteli'nin kanalizasyon sorununu tarihe gömüyor: Korkuteli'nde 4 milyon 300 bin liralık yatırımla yapılan 20 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının 7 kilometresi tamamlandı.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

İklim değişikliği Kuzey Kutbu'ndaki evleri ve altyapıyı yok ediyor!

Kuzey Kutbu'nda artan sıcaklıklar sebebiyle donmuş zeminin erimesi yaşam alanlarındaki evlere ve altyapıya zarar verdi.

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Ataşehir Modern’de fiyatlar 562 bin TL’den başlıyor!

Anadolu yakasının en değerli lokasyonu Ataşehir’de modern bir yaşamın tüm olanaklarını sunan yepyeni bir proje başlıyor. Ataşehir Modern’de fiyatlar 562 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir şehir konumuna getirmek hedefiyle altyapı çalışmalarında hız kesmeyen Bursa’nın Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım’a kazandırıyor.

Malatya'ya tesis yapmalıyız!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, uzun vadeli projelerinin olduğunu açıkladı. Gevrek, ''Bizim mutlaka Malatya'da bir tesis yapmamız lazım, altyapıya ciddi yatırım yapmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Fatsa sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Fatsa'nın içme suyu ihtiyacını karşılayan ana isale ve terfi hatlarını yenilemeye devam ediyor.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

korkuteli modern altyapıya kavuşuyor Haberi

korkuteli modern altyapıya kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu daresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Korkuteli'nin kanalizasyon sorununu tarihe gömüyor: Korkuteli'nde 4 milyon 300 bin liralık yatırımla yapılan 20 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının 7 kilometresi tamamlandı. 


ASAT Genel Müdürlüğü 1 yılda tamamlanması beklenen hattın yüzde 35'lik kısmını 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Korkuteli'nde kanalizasyon atıklarının depolanması için şu an fosseptik çukurlarının kullanıldığını belirterek, "Kanalizasyon hattının devreye girmesi ile birlikte konutların evsel bağlantılarına biran önce hız verilecek. Böylece merkezi kanalizasyon ağı kullanılarak fosseptik depolamasından vazgeçilecek. Vatandaşlarımızın fosseptik çektirmek için ödediği vidanjör giderleri sona erecek. Böylece vatandaşlarımızın ekonomilerine getirdiği ek yük ortadan kalkacak" dedi. 


ÇEVRE VE HALK SAĞILIĞI TEHDİDİ ORTADAN KALKACAK

Fosseptik çukurlarında yapılan kanalizasyon ve atık depolanmasının...