18 / 05 / 2024

korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu

korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Erol Tanrıkulu Antalya Korkuteli'ne yapılan cami inşaatı inceledi!

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Köksal Ünal: Gayrimenkul sektörünün en büyük sorunu merdiven altı emlakçılar!

Köksal Ünal, birikimlerini emlakta değerlendirmek isteyen Başkentli yatırımcılara önerilerde bulunurken, Bağlıca semtini mutlaka değerlendirmelerini istedi. Ünal, ' Bu bölgelerde fiyatlar da doyma noktasına ulaştı' dedi.

Ünal Pala kimdir?

Uzaltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala kimdir? OPET'in kurucusu Fikret Öztürk ile Ankara'da Ankara Sky Tower projesine başlayan Uzaltaş'ın patronu Ünal Pala kimdir? İşte Ünal Pala biyografisi, özgeçmişi...

Zorlu Holding'in acı günü! Önal Ulusoy vefat etti!

Zorlu Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Sayın Aslı Alemdaroğlu'nun babası vefat etti. Önal Ulusoy'un vefatı üzerinde Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Gürsu Bahar Ünal Kurumsal İletişim'den ayrıldı!

Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Gürsu Bahar Ünal 3 yıldır Genel Müdürlüğü'nü yürüttüğü Kurumsal İletişim A.Ş. şirketinden ayrıldı. Ünal, Kurumsal İletişim A.Ş.'den önce de Manifesto PR ve Bersay İletişim'de çalıştı.

Adalar Kınalıada sağlık tesisi alanı imar planı askıda!

İstanbul'un Adalar'ından Kınalıada'da sağlık tesisi alanı imar planı askıya çıkarıldı. İmar planı tadilatında yapılan düzenleme ile kıyıda yeni dolgu yapılamayacak, Kınalıada iskele meydanında heliport kurulabilecek. İşte o imar planı tadilatı..

Özlem Önal Londra'dan ev aldı!

Annesi Nazire Dedeman Çağatay ve kız kardeşi Özben Önal ile Dedeman Holding'in turizm bölümündeki yüzde 49 hisselerini dayıları Murat Dedeman'a devreden Özlem Önal, Türkiye ile irtibatı kopardı...

Antalya Korkuteli'nde 1 milyon 770 bin 871 TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Korkuteli İlçesi'nde yer alan 12.685.66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Korkuteli İcra Dairesi tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:05 arası ihale ediliyor.

Ünal Pala: KDV hamlesine, bankaların da katılmasını bekliyorlar!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü KDV indirimi ile canlanacak. Aynı müjdenin faiz indirimi konusunda geri planda kalan bankalardan da gelmesini bekliyoruz” dedi.

Milletvekili Nazlıaka'nın oturduğu sitedeki kaçak tesisat söküldü!

ASKİ, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın da oturduğu sitedeki kaçak tesisatı sökerek, şehir şebe hattını bağladı. ASKİ Kaçak Su Müdürü Rafet Aksoy konu ile ilgili açıklama yaptı.

ASKİ ekipleri Aylin Nazlıaka'nın evine su sağlayan depoda inceleme yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp, depodan su örnekleri aldı.

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Mahir Ünal: Kahramanmaraş hızlı tren ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: "50 yıllık ihmal edilmiş raylı sistemler konusunda Türkiye'yi çağ atlatmış ve bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutmuş olan AK Parti, asılsız iddiaların hedefi olamaz" dedi.

korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu Haberi

korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, hayırseverler Şakir Gencer, Mustafa Gencer, İrfan Önal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

İlçenin en büyük camilerinden birini yapmayı planladıklarını belirten hayırsever iş adamı Şakir Gencer, iki katılı caminin Osmanlı mimarisinden izler taşıyacağını, açık ve kapalı alanında 3 bin kişinin namaz kılabileceği camide kadın ve erkekler için ayrı katlar bulunacağını belirtti. Hayırsever İrfan Önal ise Nazlı- İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için yurt yaptıracağını söyledi.

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, toplumun en temel unsurlarından biri olan eğitimin ihmal edilemez, ertelenemez ve vazgeçilemez olduğunu ifade ederek, "Bunun şuuruna varan, bu yüzden bir şeyler yapmak için fedakarlıklarda bulunan tüm...