04 / 05 / 2024

Korkuteli Tadköy asfalt çalışmaları

Korkuteli Tadköy asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017 tarihinde Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Korkuteli İmam Hatip Lisesi yıkıldı!

Adana Korkuteli'de bulunan 1974 yılında eğitime başlayan İmam Hatip Lisesi'nin fiziki yapısı nedeniyle yıkılmasına karar verildi. 42 yıllık lise bugün görevliler tarafından yıkıldı.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Antalya Korkuteli'nde asfalt hazırlığı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Kemerağzı-Karataş- Köseler grup yolunu asfalta hazırlıyor.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Korkuteli Tadköy asfalt çalışmaları Haberi

Korkuteli Tadköy asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Tadköy mahalle muhtarı Veli Kısa, “Antalya’nın en şanslı muhtarlarından biriside benim. Büyükşehir Belediye ekipleri sıcak asfaltı bizim mahallemize de döktü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Biz sizleri kandırmak için yola çıkmadık. Daha önce Korkuteli’ne bağlı bir çok mahalleye sıcak asfalt yapmıştık. Şimdide Tadköy halkı yollardaki çalışmaları gördüklerinde büyük bir mutluluk yaşadılar. Memnuniyetlerini bizlerle paylaşan vatandaşlarımızın yollarda uygulanan asfaltın kalitesini gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerinin...