02 / 05 / 2024

Korniç Nalburiye İnşaat adres

Korniç Nalburiye İnşaat adres

Korniç Nalburiye İnşaat Metal Elektrik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Oral tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Fuat Aslan, Muhsin Aslan ve Musa Aslan ortaklığında kuruldu.

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Adakanlı tarafından kuruldu.

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Aya Nalburiye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Nalburiye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Baltacı tarafından kuruldu.

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Kurtuluş tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Sulhaddin Yüzgüleç tarafından kuruldu.

Öz Işık Nalburiye İnşaat Ve Su Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işık Nalburiye İnşaat Ve Su Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Işık tarafından kuruldu.

Korniç Nalburiye İnşaat adres Haberi

Korniç Nalburiye İnşaat adres
Korniç Nalburiye İnşaat Metal Elektrik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Oral tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Korniç Nalburiye İnşaat Metal Elektrik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3-Her türlü nalburiye işleri yapmak. 4- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane...