29 / 04 / 2024

Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi

Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi

Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Niyazi Fidan imzasıyla kuruldu.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Elmusa tarafından kuruldu.

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmehdı Seyedı tarafından kuruldu.

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın satışı ertelendi!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın Şubat ayında satışa çıkması planlanıyordu. Projede satışlar ertelendi...

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

T Sam İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sam İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Tork ve Alıreza Tork ortaklığında kuruldu. 

New Sam İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Sam İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heekul Son ve Inchae Chung ortaklığında kuruldu.

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi Haberi

Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi


Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Niyazi Fidan imzasıyla kuruldu. 


Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONUSU  : Madde  3.  :  İNŞAAT; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...