05 / 05 / 2024

Korucuk Mahallesi semt pazarı

Korucuk Mahallesi semt pazarı

Korucuk Mahallesinde, mahalle sakinleri modern semt pazarı kurulması için imza kampanyası başlattı. Sakinler TOKİ Numan Yazıcı Cami önündeki derenin ıslah edilerek mahalleye modern semt pazarının kurulması için imza kampanyası başlattılar.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adapazarı 577 konut ihalesi 15 Mayıs'ta!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde emlak fiyatları arttı!

İstanbul’un orta yerindeki Gazi Mahallesi bildiğimiz Gazi değil artık. Semt sakinlerinin ağzından ‘huzur’ kelimesi düşmüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Gazi Modeli Projesi sayesinde Gazi Mahallesi normal hayatına döndü.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Sakarya Büyükşehir'den 9.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı İlçesi Korucuk Mahallesi ve Karakamış Mahallesi'ndeki 7 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor...

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Kocaeli Mehmetağa Mahallesi semt meydanına kavuşuyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Kayseri Cırgalan semt konağına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Korucuk Mahallesi semt pazarı Haberi

Korucuk Mahallesi semt pazarı


Yeni yerleşim bölgesi olan  Korucuk Mahallesinde, mahalle sakinleri modern semt pazarı kurulması için imza kampanyası başlattı. Korucuk Mahalle sakinleri TOKİ Numan Yazıcı Cami önündeki derenin ıslah edilerek mahalleye modern semt pazarının kurulması için imza kampanyası başlattılar. Mahalle sakinleri Korucukta kurulan pazarın yetersiz olduğunu ve Korucuk'a daha modem bir pazarın gelmesi gerektiğini ifade etti. 



Akşam Haberleri...