13 / 05 / 2024

koruncuk vakfı yardım gecesi

koruncuk vakfı yardım gecesi

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de bir araya gelen dünyaca ünlü sanatçılar İzmir ve İstanbul'dan seçkin bir davetli grubuyla buluştu. Geliri Koruncuk Vakfına bağışlandı.

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sudan bölgesinde 5 camiyi ibadete açtı! 

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Sudan'ın çeşitli bölgelerinde 5 camiyi ibadete açtı.

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

Malatya Kale Kaymakamlığı'ndan konut yardımı!

Kale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ilçedeki ihtiyaç sahibi bir kişiye hayırsever desteğiyle ev yardımı yapıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan Tayland'a yetimhane ve okul!

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

İHH İnsani Yardım Vakfı Antakya Temsilciliği Açıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin önemine işaret ederek, "Bizi büyüten ve Allah'a götüren tek şey mütevazi bir şekilde iyilik yapmak ve yardım etmektir" dedi.

Suruç'taki 250 öğrencilik Kur'an Kursu yardım bekliyor!

Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapımı süren 250 öğrenci kapasiteli yatılı Kur’an-ı kerim kursu, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaptı!

Kribi şehrinin Makore köyüne yapılan 100 metrekarelik camiye "Dersaaadet Fatih Sultan Mehmet" ismi verildi. İnsan Hakları ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaparak ibadete açtı.

İnsani Yardım Vakfı Pakistan'a okul açtı!

İnsani Yardım Vakfı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’a 70 kilometre uzaklıktaki Haripur kampüsünde 750 öğrenci kapasiteli bir okul daha açtı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bilgisayar, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunuyor.

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kira bedellerinde artış uyguladı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşüm kira bedelleri ne kadar oldu?

koruncuk vakfı yardım gecesi Haberi

koruncuk vakfı yardım gecesi

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de biraraya gelen dünyaca ünlü sanatçılar Berrin ve Gian Maria Piazzesi, Max Papeschi, Maurizio Cesarini, Vincenzü Vili, William Black, Anber Hacıarifoğlu ve Nalan Aydemir'e ait karma resim sergisi, İzmir ve İstanbul'dan seçkin bir davetli grubuyla buluştu.


Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) yararına düzenlenen gecenin geliri, korunma ihtiyacındaki çocuklar için kullanılacak. Bir sanat galerisine dönüştürülen Asma Bahçeler'deki örnek dairede, 43 eser sergilendi. 


"Bu etkinlik örnek olsun"


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, sanat gecesinden elde edilen gelirin Koruncuk Vakfı'na bağışlanmasının sosyal sorumluluk anlamında büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Etkinlikte sahne alan İtalyan Tenor Livio Angelisanti konuklara müzik ziyafeti sundu. Gecenin sunuculuğunu üstlenen gazeteci ve program yapımcısı Korcan Karar da, bu anlamlı etkinliğin herkese örnek olması...