28 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü sanatçılar Koruncuk için Narlıdere'de buluştu!

Dünyaca ünlü sanatçılar Koruncuk için Narlıdere'de buluştu!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de bir araya gelen dünyaca ünlü sanatçılar İzmir ve İstanbul'dan seçkin bir davetli grubuyla buluştu. Geliri Koruncuk Vakfına bağışlandı.



Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de biraraya gelen dünyaca ünlü sanatçılar Berrin ve Gian Maria Piazzesi, Max Papeschi, Maurizio Cesarini, Vincenzü Vili, William Black, Anber Hacıarifoğlu ve Nalan Aydemir'e ait karma resim sergisi,  İzmir  ve İstanbul'dan seçkin bir davetli grubuyla buluştu.


Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) yararına düzenlenen gecenin geliri, korunma ihtiyacındaki çocuklar için kullanılacak. Bir sanat galerisine dönüştürülen Asma Bahçeler'deki örnek dairede, 43 eser sergilendi. 


"Bu etkinlik örnek olsun"


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, sanat gecesinden elde edilen gelirin Koruncuk Vakfı'na bağışlanmasının sosyal sorumluluk anlamında büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Etkinlikte sahne alan İtalyan Tenor Livio Angelisanti konuklara müzik ziyafeti sundu. Gecenin sunuculuğunu üstlenen gazeteci ve program yapımcısı Korcan Karar da, bu anlamlı etkinliğin herkese örnek olması K. gerektiğini söyledi.


Milliyet Ege


Geri Dön