07 / 05 / 2024

Kosb

Kosb

İzmir'in önde gelen firmalarına ev sahipliği yapan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde, başlatılan çevre duyarlılığı projesi kusursuz işliyor. Bünyesinde 490 sanayi tesisini barındıran KOSBİ, projesi ilerlemeye devam ediyor.

İzmir KOSBİ'de 2. etap tapuları teslim edildi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ), yapılan parselasyon çalışmaları kapsamında ikinci etabın tapuları da sahiplerine törenle teslim edildi.   

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

İzmir KOSBİ'de tapu sevinci!

İzmir’in en büyük organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) sanayiciler için yeni parselasyon çalışmalarında tapu dağıtım aşamasına gelindi.

Moodbasic & Dresslove Kayseri'de açıldı!

Moodbasic & Dresslove Şubesi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın katılımlarıyla açıldı.

Kayseri OSB'deki 5 arsa 5 milyon TL'ye satıldı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSB) ihale yoluyla satışa çıkarılan 11 arsadan 5'inin satışı gerçekleşti.

İzmir-İstanbul Otoyolu ile yatırımlar artacak!

Türkiye'nin Sanayi Üsleri 2 Eylül 2016 Türkiye'nin lojistik bakımdan en avantajlı bölgelerinden birisi olan İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, (KOSBİ) hızlı adımlarla büyümesini sürdürüyor.

Mene Yapı Proje İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mene Yapı Proje İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Salih Mene Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Kosb Mahallesi, Melek Aras Bulvarı'nda kuruldu.

Yiğitler Barajı'nın ihalesi 20 Mayıs'ta!

DSİ ve Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) ortaklaşa yapmak üzere 2000'li yıllarda projelendirilen ancak 17 yıldır gerçekleştirilemeyen Yiğitler Barajı'nın ihalesi 20 Mayıs'ta yapılacak

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

KOSBİ parselasyon planı çalışmalarına başladı!

GEÇEN ay imar planları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanarak 40 milyon dolarlık yatırımın önü açılan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, (KOSBİ) parselasyon planı çalışmalarına başladı.

KOSBİ'nin arıtma tesisinde ikinci etap!

Kemlapaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) geçtiğimiz yıl hayata geçirilen arıtma tesisinin birinci etabı sorunsuz işlerken projenin ikinci etabı için de imzalar atıldı.

Kemalpaşa OSB'de 6 firma ruhsat aldı!

Ege Bölgesi'nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) Türkiye'deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Kemalpaşa OSB’ye 40 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Ege Bölgesi’nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) Türkiye’deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Kosb Haberi

Kosb

Bünyesinde 490 sanayi tesisini barındıran Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) hayata geçirilen arıtma tesisi sayesinde fabrikalardan geleneksel ve endüstriyel nitelikli arık sular Su Kirliliği ve Kontrolü Yönetmeliğinde belirtilen alıcı ortam deşarj standartların altında değerlerde arıtılarak doğaya veriliyor. 


HEDEF, GÜNLÜK 40 BİN METREKÜP 

Şimdilik günlük 10 bin metreküp kapasiteye sabip Merkezi Atıksu Arıtma Tesislerinde gelinen noktayla ilgili açıklamalarda bulunan KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, Bölge olarak çevre duyarlılığı adına başlattıkları arıtma tesisi çalışmaları sayesinde her gün binlerce metreküp atıksuyu işlediklerim söyledi. Porsuk, sürdürülebilir bir büyüme için çevrenin korunmasına çok önem verdiklerini belirterek. "Bölge sanayisinin çevreyle biçimde büyümesi için çalışıyoruz. Bu amaçla bölgemizde merkezi atık su arıtma tesisinin yapımına 2010 yılında başlamıştık. Bakanlık tarafından onaylanan Günlük 40 bin metreküp proje kapasiteli tesisin...