03 / 05 / 2024

Köşebaşı Restaurant 2015 hedefleri

Köşebaşı Restaurant 2015 hedefleri

Halen 7 ülkede 30 restoranı ile hizmet veren ve dünyaca ünlü birçok isme kebabı sevdiren Köşebaşı, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve lezzet noktalarını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Çanakkale Seddülbahir Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Başbakanlık tarafından 2015'te ihalesi yapılarak restorasyona başlanan Çanakkale Savaşları'nın önemli kalelerinden Seddülbahir Kalesi'ndeki çalışmalar sürüyor.

Türkiye'nin yüzde 60'ı ev sahibi, yüzde 23'ü kiracı!

TÜİK tarafından 2015 yılı gelir ve yaşam koşulları araştırmasının sonuçları açıklandı. Verilere göre, 2015'te ev sahipliği oranı yüzde 60.4, kiracılık oranı ise yüzde 23.3 olarak açıklandı.

İngiltere’de konut fiyatları artış hızı en düşük seviyeye geriledi!

İngiltere’de konut fiyatlarının artış hızı bu yılın ocak ayında son 14 ayın en düşük seviyesine geriledi.2015 yılının kasım ayından bu yana en düşük seviyeye gerileyen fiyat artış hızı, geçen yıl yüzde 0,8 seviyesindeydi.

Kırşehir'de 2016'da 4 bin 169 konut satıldı!

Kırşehir'de sürekli iş yapamamaktan şikayet eden müteahhit ve emlakçıların yaşadığı sıkıntı verilerle de ortaya konuldu. 2016 yılı Aralık ayında, 2015 yılına göre konut satışları artış gösterdi.

Bilecik'te Aralık ayında 407 konut satıldı!

Bilecik'te genelinde konut satışları 2016 Aralık ayında, 2015 Aralık ayına göre yüzde 5,4 oranında azalarak 407 adet oldu.

İngiltere'de konut fiyatları yıllık bazda yüzde 6 yükseldi!

İngiliz Lloyds Bankacılık Grubu’nun iştiraki The Halifax’ın konut endeksine göre, ülkede konut fiyatları bu yılın kasım ayına kadarki 3 aylık dönemde 2015'in aynı dönemine kıyasla yüzde 6 arttı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın pistinde göçük!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün gece saatlerinde pistte göçük meydana geldi. 2015 yılında da pistte bir çatlak meydana gelmişti.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Afrika'da konut fiyatlarının yüksek olması reformlarla giderilebilir!

Punam Chuhan Pole, Afrika ekonomisinin yüzde üç büyüdüğünü söyleyerek kalkınmasının da çok yavaşladığını belirtti. Pole, "Afrika kıtası ekonomisi 2015'te yüzde 3 büyüdü. Aslında bu bir önceki yılla kıyaslandığında bir düşüş. dedi.

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Körfez GYO 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün tarihinde saat 14.00'te Ataşehir'de yapıldı. Olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesini yayınladı.

Köşebaşı Restaurant 2015 hedefleri Haberi

Köşebaşı Restaurant 2015 hedefleri

Adana ve Tarsus yöresinin et yemekleri ile tanınan, Gorbaçov’dan Clinton ailesine kadar bir çok ünlüye kebabı sevdiren Köşebaşı Restaurant, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve restaurantları dünyaya taşımaya hazırlanıyor. 1995 yılında 4 ortak tarafından kurulan ve halen 15’i yurtiçinde toplam 30 restaurantı bulunan Köşebaşı bu markaları ya satın alarak ya da ortaklık yaparak yurtdışında şubeleştirecek. Köşebaşı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Akkaş ile bu yıl 20. yılını kutlayan şirketin hikayesini ve hedeflerini konuştuk.


- Köşebaşı’nın kuruluş hikayesini anlatır mısınız?


1995 yılında bu meslekte çalışan 4 arkadaşın biraraya gelmesiyle kurduk. Kendi işimiz olsun dedik. O yıllar Özallı yıllardı. Yabancılar Türkiye’ye geliyordu. Yabancıların ağırlanabileceği yerin az olduğunu gördük. Kebap yemeye gidilecek yer pek yoktu. Biz kebabı ara sokaktan çıkarıp Levent’te sunduk. İlk şubemiz...