02 / 05 / 2024

Köşebaşı Restaurant hedefleri

Köşebaşı Restaurant hedefleri

Halen 7 ülkede 30 restoranı ile hizmet veren ve dünyaca ünlü birçok isme kebabı sevdiren Köşebaşı, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve lezzet noktalarını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

MABEL'in şube sayısı artıyor! Türkiye geneli ve Kıbrıs'tan 300'e yakın bayilik başvurusu geldi! 

MABEL Kurumsal Emlak Zinciri kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı Suat Nurdemir, kendilerine Kıbrıs'tan 300'ü aşkın başvuru geldiğini belirterek, hedefleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Saffet Kırımlı ve Ercan Bulut ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Emlak Bankası ile düşük faizli konut kredisi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıkladığı 400 projeyi içeren ilk 100 günlük eylem planının süresi doldu. Tamamlanan 100 günlük birinci eylem planının sonuçları ile ikinci 100 günlük plan hedefleri önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

İkinci 100 Günlük Planı'nda sürpriz projeler olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tamamlanan 100 Günlük Birinci Eylem Planı’nın sonuçları ile İkinci 100 Günlük Planı hedefleri bu hafta açıklanacak. İkinci 100 Günlük Planı'nda ‘sürpriz’ projeler yer alacak.

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parselini sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parseli ihale ile sattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi.

Köşebaşı Restaurant hedefleri Haberi

Köşebaşı Restaurant hedefleri

Adana ve Tarsus yöresinin et yemekleri ile tanınan, Gorbaçov’dan Clinton ailesine kadar bir çok ünlüye kebabı sevdiren Köşebaşı Restaurant, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve restaurantları dünyaya taşımaya hazırlanıyor. 1995 yılında 4 ortak tarafından kurulan ve halen 15’i yurtiçinde toplam 30 restaurantı bulunan Köşebaşı bu markaları ya satın alarak ya da ortaklık yaparak yurtdışında şubeleştirecek. Köşebaşı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Akkaş ile bu yıl 20. yılını kutlayan şirketin hikayesini ve hedeflerini konuştuk.


- Köşebaşı’nın kuruluş hikayesini anlatır mısınız?


1995 yılında bu meslekte çalışan 4 arkadaşın biraraya gelmesiyle kurduk. Kendi işimiz olsun dedik. O yıllar Özallı yıllardı. Yabancılar Türkiye’ye geliyordu. Yabancıların ağırlanabileceği yerin az olduğunu gördük. Kebap yemeye gidilecek yer pek yoktu. Biz kebabı ara sokaktan çıkarıp Levent’te sunduk. İlk şubemiz...