05 / 05 / 2024

köşeçarşı mağaza fiyatları

köşeçarşı mağaza fiyatları

Başakşehir'de Makro İnşaat'ın Köşeçarşı projesi Mavera Başakşehir Evleri'nin ticari ünitelerinin ismidir. Makro İnşaat Köşeçarşı'da dükkanları 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem günü ters köşe yaptı. Peki gümüş fiyatları düştü müi yükseldi mi? 

Tudors 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracak!

2020 hazır giyim sektörü için önemli hedeflerinin olduğu ve önceden planlamalarını yaptıkları bir sene yaşadıklarına dikkat çeken Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, pandemi sebebiyle hedeflerin sekteye uğradığını dile getirdi. Ayaydın, 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracaklarını belirtti.

FLO'dan Mardin'e yeni mağaza!

Mağaza ağını her sene daha da büyüten FLO Mardin'de yeni mağaza açtı...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

İlk mağaza unutulur mu?

Boyner'den İpekyol'a, Koton'dan Sarar'a, Penti'den Özdilek'e bugün Türkiye'de perakendede büyük marka olarak anılan tüm şirketlerin ilk yola çıkış ve ilk mağaza hikayeleri derlendi.

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

köşeçarşı mağaza fiyatları Haberi

köşeçarşı mağaza fiyatları


Makro İnşaat'ın Başakşehir'de inşa ettiği Mavera Başakşehir projesinin ticari üniteleri olan Köşeçarşı cadde dükkanları satışa sunuluyor. Başakşehir'in merkezinde 5 yolun birleştiği kavşakta yer alan Köşeçarşı cadde dükkanları için son başvuru günü 5 Nisan 2013 olarak belirlendi.


Makro İnşaat Köşeçarşı dükkan fiyatları 188 bin TL ile 360 bin TL arasında, mağaza fiyatları 370 bin TL ile 526 bin TL arasında, büyük mağazaların fiyatları 572 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Makro İnşaat Köşeçarşı'da dükkanlar 34,43 ila 69,57 metrekare arasında, mağazalar 72,30 ila 104,08 metrekare arasında, büyük mağazalar 116,89 ila 402,36 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Makro İnşaat Köşeçarşı içerisinde yer alan ve 2.054,47 metrekare alana sahip olan süpermarketi 6 Nisan 2013 günü 6 milyon 967 bin TL muhammen...