27 / 04 / 2024

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.



Demir fiyatlarına bugün bir indirim haberi daha geldi. Geçtiğimiz hafatdan itibaren ardı arkası kesilmeyen indirim haberlerine bugün bir indirim haberi daha ekledi. Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

DEMİR CEVHERİ VADELİ İŞLEMLERİ GERİLEDİ!

Dalian'da demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'in piyasadaki spekülatif faaliyetlere yönelik son uyarısı ve devam eden üretim kısıtlamalarından sonra, hükümetin piyasaya daha fazla müdahale edeceğine yönelik endişeler nedeniyle değer kaybetmeye devam etti.

Dalian Emtia Borsası'nda Mayıs vadeli demir cevheri, önceki günkü yüzde 2,48'lik düşüşün ardından bugün yüzde 0,95 düşüşle 890,5 yuan/tona (129,41 dolar) geriledi.

Analistlere göre, demir cevheri fiyatlarınadaki baskının, çevre koruma kaynaklı üretim kısıtlamaları ve yüksek fiyatlara tepki olarak politika kontrolünden kaynaklanan belirsizlikler olduğunu söylüyor.

Bu gelişmeler yurt içi piyasalada da demir fiyatların etkiledi. Bugün demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 21 Mart 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön