27 / 04 / 2024

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Çin'in, 2023 yılında beklenenden daha zayıf bir GSYİH hedefi belirleyerek talepte güçlü bir toparlanma beklentilerini zayıflatmasıyla bakır fiyatları geriledi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları bugün hurda işi yapan vatandaşlar ve sektör temsicilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatlarının ne kadar olduğunu merak eden binlerce kişi güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Bugün hem demir hem de bakır fiyatları geriledi. Gözler demir ve hurda fiyatlarına çevrildi. 

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI GERİLEDİ!

Çin'den gelen zayıf GSYİH hedefinin yarattığı baskı ile bakır fiyatları üzerinde ağır bir baskı oluşturdu. Çinli hükümet yetkilileri, hafta sonu yaptıkları açıklamada ekonominin, 2022 yılındaki yüzde 3'lük artıştan sonra 2023'te yüzde 5 oranında büyümesi bekleniyor.

Bakır vadeli işlemleri yüzde 0,5 düşüşle 4,0557 dolara geriledi. Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'de planlama kuruluşunun geçen hafta hammadde fiyatlarındaki son hızlı artışla başa çıkmak için politika önlemleri konusunda uzman tavsiyesi aradığını açıklamasının ardından geriledi.

Dalian Emtia Borsası'nda Mayıs vadeli demir cevheri, TSİ 05.14'te yüzde 3,16 düşerek  128,51 dolar işlem gördü.

Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi


Geri Dön