15 / 05 / 2024

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 600 bin TL sermaye ile, Beykoz'da, Üzeyir Özgen, Suphi Aytekin Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Hko Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hko Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon 956 bin 630 TL sermaye bedeli ile Ercan Yanık tarafından kuruldu.

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Erden tarafından kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Üzeyir Özgen, Suphi Aytekin Köseoğlu ortaklığında kuruldu.


Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak.  b) Şirket gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendi hesabına gayrimenkuller, araziler ve arsalar satın almak, gerek kendi arsası gerekse başkalarının arsaları üzerine mesken,  işyeri, fabrika, depo, villa, otel, motel, tatil köyü, okul, dershane, hastane inşaatları yapmak, yaptığı bu inşaatları kullanmak, kiraya vermek, satmak ve bu mesken ve işyerlerinin  tadilat ve montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak veya yaptırmak. c) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri; tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,...